Új hozzászólás Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    Na, összeraktuk Wall-E-t. Ez már a javított verzió, mint kiderült, a Lego minden dobozt visszahívott, és cserélték az alkatrészt (a feje hátrabicsaklott konstrukciós hiba miatt, egy másik gömbcsuklós elemmel viszont már nincs ilyen gond). Gyerek imádja ezt is, és a rajzfilmet is. Előzetest látta más mese előtt, meg akarta nézni, azt hittem, hogy a cselekmény miatt nem fogja érdekelni, de nem, megbabonázva nézi végig sokadik alkalommal is. A játszótéren pedig rászólt egy anyukára, akinek véletlenül kiesett a zsebéből egy papírzsebkendő, hogy ne szemeteljen (aki látta a filmet, az érti).

    A másik kedvence most neki a Ferrari, ott parkol a jégpalota mellett. A lányom szerint a lego Elzának végre van egy rendes autója, a Minit nem szerette. Jól van mondom, van ízlése Elzának...

    Azt tudja amúgy valaki, hogy a Caterham Super Seven mikorra várható? Mostanában jelentették be, hogy az ideas-projekten belül kiválasztásra került, de egyelőre még a képekre is az van odaírva, hogy "fan model - not final version".

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák