Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz kbalage2 #75344 üzenetére

    Még annyit az előző témában, hogy én pl. eléggé nagy F1 fan voltam régebben, szimulátor, inside cuccok ami elérhető, blog, podcast, technikai megoldások... Lehet, hogy én koptam ki (ill. ez biztos), de ezzel a szemmel sem várom el a tökéletes másolatot Technicben. Valahogy nekem a legóság elveszi ilyen szempontból a dolog élét. Ha 1:1 tökéletes másolatot szeretnék, akkor azt máshol keresném. Ahogy a verseny RC szintet is, ott is elég amit a Lego ad. (Na jó, kb., kicsit lehetne jobb azért :D) Lehet persze közelíteni, amit racionális szinten ki lehet hozni azt várom el a Legótól.

    Ilyen alapon pl. engem az Orient Expressz sokkal inkább fel tudott cseszni, pedig ott se a modellel, se a vasúttal nincs kötődésem. A Lego egy játék, de komolyabb darabok is vannak, komoly árral. Valahogy az általános minőségérzet és odafigyelés hiánya szerintem sokkal bosszantóbb mint mikor egy rétegtéma, rétegigényének huszadik aprósága nincs a helyén.
    Mondjuk a McLaren sem az a szint, ami ne súrolná legalább az általános igénytelenség határait, de valahogy az még mindig jobban összeáll.

Új hozzászólás Aktív témák