Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz Vistaboy #72774 üzenetére

    Hétvégén összeraktam a Ford GT-t. Ahhoz képest, hogy mennyivel kevesebb alkatrész van benne, mint egy 1:8-as nagytesójában, még így is egy napig tartott, mire elkészültem vele. Szerintem jól néz ki, nyilván nem lett olyan részletes, mint a Ferrari Daytona, vagy a Lamborghini Sián, de azért szerintem bőven megérte megszerezni, még ha nem is a legjobb áron sikerült, de 35K-t nekem megért.

    Jó volt az építési élmény is, már régen raktam össze Technic-et (még az év elején), így vissza kellett rázódni bele. Jövőre jön az új 1:8-as sportkocsi, az mindenképp tuti vétel lesz nekem, addig idén még két szettet fogok összeépíteni, az egyik a Concorde lesz, a másik pedig régi álmom (Amióta megjelent, azóta fent van a bakancslistámon.), a Titanic. A karácsonyi leállás alatt - két hét - csak sikerül majd összerakni. De a nagyobb kérdés egyelőre, hogy hová fogom tenni. Ez még alakul, de akkor is elhozom, még ha pár hónapig a dobozban is kell maradnia. :)

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák