Új hozzászólás Aktív témák

  • apholyon

    aktív tag

    válasz Llew #72882 üzenetére

    Neked ilyenkor rossz napod van? Remélem estére javult... De mivel illik a kérdésekre válaszolni:

    Árral kapcsolatban: A legjobb az lenne, ha fizetnének érte, a második legjobb opció (és egyben a legszebb magyar szó) az ingyen (ha tudsz ilyen opcióról, jelezd kérlek) . Írtam az általam preferált árakat, darabonként 2-3k-nál többet nem adnék figuráért, de az egyszerűekért 1-1.5k bőven jó. Egyébként kalózokat sikerült venni 500-1000 Ft. között darabját (másodkézből még olcsóbban is).

    Idővel kapcsolatban: A fórumon relatíve aktív vagyok, mivel nap közben mobilról 1 perc felnézni / írni, míg leülni keresgetni az több (és írtam azt is, hogy ha géphez jutok mivel foglalatoskodok inkább - majd látod az eredményét is reméljük). A PaB-et nézegettem, de írtam azt is, hogy nincs türelmem hozzá, de ha így jobban tetszik: lusta vagyok.

    Google-ztam már rá egyébként, sajnos csak azokat találtam, amik készletben megjelentek, azok megvannak / meglesznek, tehát nem kell ugyanolyanból sok. Azért kérdeztem itt, mert sok nálam tapasztaltabb / jobban hozzáértő ember van, így esetleg tudnak segíteni, hovatovább már valaki túl van a viking keresésen és akkor 1 perc lepötyögni a tapasztalatokat.

    #72877 Melezor Köszönöm, ezekkel a fentebb leírt a problémám: mostani készletekből vannak. Tudom utálsz postázni, de ki tudja, hátha lesz még biznisz, aztán akkor megbeszéljük. ;]

    Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)

Új hozzászólás Aktív témák