Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz balint82 #70478 üzenetére

    Ez igazán gyászos. Én ilyen *** be, hogy a polcon állnak dobozban a készletek, saját felhasználásra, de későbbi kinyitásra.
    És ezen az sem fog segíteni, hogy a Lego készséggel megoldja a problémát: küld új elemet. Ha kifutott és nincs gyártásban akkor csak szét fogja tenni a kezét.

    Problémából szerintem itt többféle van, én írtam már sokszor, hogy újakban nem nagyon futottam még bele ilyenbe, a 30 éves elemek között viszont vannak amik szétrepedtek és gyerekkoromból is ismerős ez, pár éves készletek után is. Nomeg ami azonnal reped, mindegy, hogy gyárilag vagy 1-2 hónap, 1 éven belül az eleve gyári hibás ahogy van, nemcsak/elvárás a logika szerint, még jog alapján is bírnia kellene bőven. De logikusan is ezeket nyilván nem így tervezték, ez inkább minőségi, minőségbiztosási problémakör lehet ilyenkor.
    Azzal is egybecseng, hogy van aki nem találkozik vele és van aki 5-6 törött figurát vesz ki nyitáskor a dobozból. Random, valószínűleg nem megfontolt vagy tudatlan szisztematikus romlás.

    A fenti persze ezt sem írja felül, akármelyik probléma is legyen. Ez valós és komoly gond szvsz. Csere nélkül, cserével, mindenhogy.

    szerk:
    @HUN_Sector
    Reddish brown-ról később hallottam a problémát, egy rakással rendeltem régebben bl-ről, kockaáruházból fához, bármilyen fa elemhez ideálisnak tűnt. Ezeknél is izgulhatok majd...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák