Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauzes

    őstag

    válasz Mauzes #69065 üzenetére

    Némileg revideálom a véleményemet arról, hogy vajon mennyire is porosodhat a 21333 Csillagos éj. Valahogy képek alapján nem tűnt fel, csak élőben, hogy igencsak 3D-s, azaz eléggé van mélysége is. Persze még mindig sokkal inkább vertikálisan terül el, mint horizontálisan, viszony rengeteg kis pici rés és mikro hely van, ahol megtelepedhet a por, és biztosan nehéz portalanítani.

    Egyébként remek készlet, fantasztikus ötlet és dizájn, szerintem a kreativitás egyik csúcsa a Lego fronton.

    Még egy kis érdekesség, hogy ez az első készletem, amiben sok darab nagyméretű elem is megmaradt pluszban. És ez elég szívatós volt számomra, mert pont annál a csomagnál történt, amiből a nagy kék háttér alapot kell építeni. Azt hittem, hogy elrontottam az építést és kihagytam egy komplett sort, és mivel ez egy 50(!) soros tábla, 3x is ellenőriznem kellett, hogy tuti jó-e. Azért is a saját hibát feltételeztem, mert a Bricklink pótalkatrész listájában nincsenek benne. Mégpedig azért nem, mert mint utólag megállapítottam, a szett rendes alkatrészlistájába bele vannak számolva...
    (U.i.: igen, az útmutató végén látszott a képen, hogy volt egy kis halom elem a szett mellett, de nem lapoztam el odáig.)

Új hozzászólás Aktív témák