Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Mozaart #64490 üzenetére

    Ettől még el tudják olvasni a leírásban ha nem tudnak csatlakozni de mégis szeretnének. Szerintem ez elvárható. :)

    @RapaNui1
    Kaptál róla levelet, hogy nem tudnak terhelni? Vagy pontosan mi történt?
    Erre kíváncsi lennék mert a PP-nek ez a lényege, arról szól, hogy bármi van mögötte az a kereskedőtől független, nem is látja. ha nem sikerül beterhelni az már egy PP mögötti gond lehetne csak elvben. (Nincs társítva, a PP nem tudja valamiért beterhelni, pl. nincs rajta elég pénz/limit, stb... de ez megy ugye állítható és független a kártyacserétől.)

    @Djuree
    Ez kemény. Én még nem futottam bele ilyen gondba. Nemrég volt hasonló esetünk de a végén kiderült, hogy a gyerekek keverték össze a két színt. A figurák se repedtek azóta sem, ugyanabból a készletből se amiből itt több cucc is repedt másnak. Ellenben emlékszem a 30 évvel ezelőttiekre, nekem azok (is) repedtek.

    Mindenesetre a többi minőségproblémával (színeltérés, változó szorosságú csatlakozások) együtt ezek létező gondok sajnos. Nekem már többször megfordult a fejemben, hogy 1-1 nagyobb ajándéknál nem kéne-e megnézni előre mi a helyzet, ne a gyereknél, ünnep közepén derüljön ki ha gáz van. :D

    A múltkori bracket kérdésemre sem jött válasz de azt azóta látom, hogy hivatalos szettekben is használják ilyen felállásban. Mégsem feszülnek/ferdülnek az elemek összefogva, szóval ott is vmi pontatlanság lehet.

Új hozzászólás Aktív témák