Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Tony21 #57673 üzenetére

    Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, mestermunka mind. Én ehhez képest kocalegos vagyok, leírás alapján nagyszerűen tudok építkezni, de az, hogy ilyen szinten rakjak össze saját kútfőből dolgokat, az esélytelen.. :B

    Thorme: nekem építésnél nem volt bajom a monotonítással, amit írtam is, hogy talán az ülések összepakolása volt az ami repetitív, asszem 2x14 vagy mennyi ülést kell ugyanazzal a módszerrel összepattingatni. Maga az, hogy piros a nagyrésze az egyáltalán nem zavaró, tippre sokkal meredekebb mondjuk egy stardestroyer összerakni, ami full szürke..

    HUN_Sector: igazad lesz, tegnap utána néztem és úgy néz ki ez a készlet ennyi volt. Én összerakás/kiállítás miatt vettem, de pár helyen már írták, hogy valszín fel fog kúszni az ára, esetleg aki ilyen megfontolásból venné, azt most még be tud szerezni 1et és dobozosan elrakni.

    Dilikutya: gyerekkorban hála a kevés szettnek én is építgettem mindenfélét, teljesen más a gyermeki fantázia. Viszont akiben felnőttként megvan az, hogy ilyen minőségi dolgokat építsen kútfőből azt csak irigyelni tudom..

    [ Szerkesztve ]

    "It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

Új hozzászólás Aktív témák