Új hozzászólás Aktív témák

  • kbalage2

    aktív tag

    válasz #75376384 #55894 üzenetére

    A fene se védte a céget, az adatok alapján marhára nem szorul rá. Arra próbáltam meg finoman felhívni a figyelmet hogy ez valóban egy drága szett, pont mint a többi egyéb LEGO szett nagy része ebben az árkategóriában és elemszában, szóval nincs semmi egetverő különbség ami miatt extra hőbörögni kéne. Annyi a különbség hogy az adott elemszámot kisebb köbcentibe zsúfolták bele, és nem 1x1-es elemekkel. Nehéz mint a dög hogy ne hulljon szét, ennyi. Mindenki totál szabadon eldöntheti hogy ennyi pénzért csocsót akar, vagy pl. írógépet, Technic BMW motort, vagy egyiket se.

    #55902Mozaart magyarázat összefoglalva röviden - az eredeti koncepció tetszetős volt de játszhatatlan, az első pöccintéstől szétesett. Nem kevés ember pörgött a feladaton hónapokon keresztül hogy megoldást találjanak arra hogy lehet játszhatóvá tenni az eredeti méretet, építettek és szétnyúztak több tucat verziót, nem működött. Volt egyedi alkatrész, Technic, system, egyedi figura, akármi és bármi is. Szó szerint nem tudtunk olyat kérdezni az Ideas csapattól amire ne vágták volna rá mosolyogva hogy "persze, megpróbáltuk". Láttam prototípusokat, böszme épített rudakkal, de még úgy se oldották meg a problémát.

    A gyakori közhiedelemmel ellentétben nem dilettánsok gyülekezete dolgozik ott akik megúszósra akarják venni a figurát, hanem elég elhivatott emberek akik csakazértis végig akarják vinni a koncepciót ha már egyszer kihirdették nyertesnek és elfogadták hogy elkészülhet a csocsó LEGO verziója. Lehetett volna egy játszhatatlan szobrot is csinálni belőle az eredeti méretben, de azt aztán minek egy csocsóból?

    Így volt 2 megoldás, vagy beszántják a projektet, vagy lekicsinyítik akkorára ami egyben marad és játszható is, ez lett belőle.

    Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

Új hozzászólás Aktív témák