Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Tyler Durden #53977 üzenetére

    A Lego bármit ráír a szettekre összevissza. :)
    Itt mondjuk szerintem nincs messze a valóságtól a besorolás, ezt 5 évesek(nek) nem veszik meg. :D Ellentétben pl. a Micimackó készlettel...

    Én a játékra értettem elsősorban, konkrétan erre, de úgy általában a gamingre, hogy inkább célközönség ott is mondjuk a 15+ réteg, mint a 25-30+. És valószínűleg a robot-állat-monumentalizmus(-vagy akármi) koncepció is jobban arat arrafelé.
    Ilyenformán mondjuk ez azért a szettre is érthető, nem csak a játékra. Ott is azt gondolnám, hogy inkább megvenné a 15-18 éves (ha lenne rá pénze és lenne készlet :D). De ez már csak extra, alapvetően az egész jelenségre értettem.

    @maross
    Ha nem fut ki iden, mi ertelme megvenni? Kizartnak tartom, hogy ha kifutas elott fel evvel probalod megvenni, ne legyen egyszer se retail aron kifutasig.

    Én is inkább a keresletre gondoltam a kérdésemmel mintsem a nagy befektetési lehetőségre. Hogy annyiért vagy max kicsit többért elmenjen rövid távon. Nem hiszem, hogy bármelyiken meg lehet gazdagodni. Ez elérhető lesz még biztosan, átmeneti készlethiányban gondoltam 30 helyett elmehet reálisan 35-ért. Ha emelkedik a listaár nagyon max 40-et tudok elképzelni. A Tumbler meg 15 helyett 18-20 ha elfogyott. ? Erre jó (nekem) kb. ha nincs más értelmes a kinézett készlet mellé, akkor ezt dobjam a kosárba és legalább bukó ne legyen rajta. :)

    En meg mindig tartom hogy nagyon jo szett osszerakva, jo ranezni, szerintem ezt a szettemet nezegetem a legtobbszor, mikor elkalandozik a tekintetem a szobaban.
    Egyetértek.

Új hozzászólás Aktív témák