Új hozzászólás Aktív témák

  • Lajti

    tag

    Valaki hiányolta a topikból az élménybeszámolókat, nekik küldeném Zámbó Jimmytől az Álmodj királylányt ezt a beszámolót :D

    Láthattátok ezer videóban a készletet, meg akinek megvan, de gondoltam legyen már valami közvetlen legózás is a topikban.

    Sajnos amikor még 5e körül volt az SC-s Audi Quattro, nem vettem belőle, úgyhogy most használtam találtam és vettem egyet postával 8500-ért. Szerintem egész jó vétel volt, ált. 10 fölött hirdetik még használtan is, meg persze főleg bontatlanul. Rendes volt a srác, doboz szép állapotban, minden tartalék alkatrészt elküldött, pormentes volt és a kérésemre szétszedve küldte. Egy 1*1-es elem volt kicsit sérült, de van belőle tartalék. A matricák nagy átlagban egészen rendben voltak, kettőnek fel volt jőve a sarka, majd valahogy leragasztom.
    Ami nekem külön érdekes volt, az pár különleges elem. Vagy 25 évig nem legóztam, úgy egy éve kezdtem megint, úgyhogy mindig elcsodálkozok ezeken az új, nem szokványos elemeken, különösen, ha ilyen relatív kevés elemszámú készletbe is beleraknak egy szinte csak abba jó, majdnem teljesen egyedit.
    Ilyen pl. ez:

    Először az SC-s Countach-ban találkoztam vele, szóval legalább két készletben benne van, de annyira fura formája van és elég nagy is, hogy kétlem, túl sok helyre jó lenne, talán csak az autóknak jó.
    Elsőre ez is fura volt:

    Jóval kisebb, de a formája miatt ezt is inkább csak SC-s autókba valónak gondolnám jónak.
    Aztán volt egy ilyen:

    Ez máshol viszont már biztosan volt, mert itt a belső sarkokban lévő bütykök nem játszottak semmilyen szerepet.
    Ez a kicsi viszont nagyon fura, hogy átlátszóban adták, nem látom értelmét, mehetett volna szürkében vagy feketében, mert a kipufogót tartja. :F


    És a kész művek:

    Ugyan nem volt benne túl sok egyedi megoldás, de így is élveztem összerakni, kellemes egyesti szórakozás volt és jó nosztalgiázni vele :) Egy jó ideig a polcomon lesz, már csak egy másikat kell lehetőleg jó áron szereznem egy jóbarátomnak, mert többek közt ezeken is nőttünk fel, volt ám aláírt poszterünk is! :)
    (A lambó hasonló volt, abban nagyon tetszett és ötletesnek tartom a két hátsó légbeömlő döntésének megoldását a technik elemekkel, így az kicsit több építési élményt nyújtott.)

Új hozzászólás Aktív témák