Új hozzászólás Aktív témák

  • Schanyee

    senior tag

    Helo!

    Egy halk gépet szeretnék összehozni, ami mellett esetleg lehet aludni. Amit eddig kinéztem az egy tápcsere, mert az, bár hangosnak nem mondható, nekem mégis az. Szóval egy zalman 360-ra gondoltam.
    Aztán most van egy gyári intel hűtő a procimon (e2160) és kérdésem arra érdemes-e venni mondjuk egy AC Freezer Pro 7-et, vagy valami mást? Gondolkodtam az Alpine verzión is, de az nem tudom elbírná-e 3Ghz-en a procit, végülis a gyári hűtővel nem ment 45 fölé ha jól emlékszem everest terhelésteszt alatt sem.
    Emellett van két házventim, az egyik az elég halk, a másikat meg le tudom kötni 5V-ra. Max a másikhoz is veszek egy Zalman Fan Mate-et (érdemes?)
    A videókártyámon szintén gyári hűtő van (radeon 3850), amit a tesztekben halknak írtak. Arra érdemes lenne venni Accelero x2-t, vagy valami mást, ami nem sokkal drágább? Halkabb lenne? Azt igazából még nem tuningoltam, szóval ha nem lenne tőle halkabb akkor nem vennék rá új hűtőt.

    Na én ezekre gondoltam, érdemes venni? Mármint halkabb lenne tőlük a gépem, vagy elég ha csak a tápot cserélem, a többi nem befolyásolná különösebben? Valami mást venni. Winyó kerregését meg elviselem, elég ritkán csinálja csak, szóval az nem zavar.

    Szerk.: Vannak ezek a nagyon felkapott Noctua ventik. Érdemes kicserélni ilyenre, vagy 5V-on nincs különösebb különbség?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák