Új hozzászólás Aktív témák

  • Danika256

    aktív tag

    válasz paolinho #1322 üzenetére

    Köszi az infókat mindkettőtöknek!

    Sajna ahogy láttam az Oreonak amúgy is a kamera a rákfenéje több hardveren is, de remélhetőleg hamar sikerül rendbe tenniük és akkor jó lesz az is. Én egyelőre nem nagyon gondolkodom még Oreon, amúgy is rosszabb az üzemideje jelenleg legalábbis sok telón.. Bár ha belemerülök lehetséges teszek egy próbát azért, csak lássam, hogyan megy :)

    paolinho Igen lehetséges, hogy a visszaállítás lehetett a baj, mert az android ilyet akkor szokott produkálni ha nem megfelelő vagy nem megfelelően van telepítve a Gapps csomag.. Így a visszaállítással ez a helyzet állhatott elő. Majd ha odajutok, hogy ki tudom próbálni, megírom az eredményt!
    A Paranoidot régen nagyon szerettem, ha tényleg ilyen szuperül muzsikál akkor lehet benevezek rá hosszabb távon is! Nekem fontos, hogy stabil és gyors legyen, legyen testre szabható. Majd belemélyedek jobban, remélem lesz valahonnan jó kernel is és lehet majd babrálni mindent, ahogyan az OPO telómon is tudtam. Igazából feszültség szabályzás, freki állítás, LCD beállítás érdekelne. A hangra már láttam mod-okat! :))

    Igazából az EUI felülete is nagyon tetszik a videók alapján, ha alatta lenne egy spéci megfelelő ROM, az igen tuti lenne. Láttam van több változat is, de egyik sem probléma nélküli az olvasottak alapján.. Meg kérdés, hogy X722-őre melyikek mennek fel. Gondolom felrakható valahogy bármelyik, mivel tesó a két telefon, de azért jó lenne ha lenne direkt 722-esre gyártott is..

Új hozzászólás Aktív témák