Új hozzászólás Aktív témák

  • Bowser

    aktív tag

    Na eddig 7 ranked meccset mentem le a besorolóból. 3 Win 4 Loose. Csak supportot mentem (Janna és Brand). Tapasztalat: Van az Unranked ADC aki baromi jól farmol, tudja mit csinál , nagyon jól pozícionál és a farmja is kiemelkedő.
    És van a Goldkeretes player aki keménynek hiszi magát úgy kezdi a meccset , hogy beír: "Brand Support useless why pick". Na ez az ADC állandóan "öngyilkos" játékot játszott a farmja gyenge volt, és nem ismeri az enemy képességeit (pl Morgana Q). Megjegyzem Janna , Braum, Sorakával szoktam menni de ha látom, hogy nincs AP az enemybe akkor Brandet hozok(mert nagyon nincs ilyenekre szükség annyira mint mondjuk Vezérzászló vagy Iron Solari). Soha semelyik meccsen senkinek nem volt baja a Brand Supporttal, sőt botot 90%-ban mindig leagresszívoskodtuk sikeresen.

    Utolsó két meccs betett: Elsőnek Supportot jelöltem, másodiknak midet. Midre dobott be, lanemet nyertem de: két jungeles volt Shaco és Evelyn egyszerre mentek a jungelba. Fiora ADC supp nélkül. Persze kikaptunk .

    Másik meccs: Fdani2002! Te jó ég! ADC pantheon + feedelt is. Slusszpoén: 9. Percben 4 farmja volt.

    Ez amúgy új divat lett bronzban meg silverben, hogy LCS playerek neveit adjuk magunknak? Meg megnéznek egy LCS meccset és azt hiszi tud játszani?

    Az utolsó 3 besoroló meccsemtől már előre félek :D
    Mi jöhet még ezután? Soraka top?

    Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

Új hozzászólás Aktív témák