-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz bluefire55 #38852 üzenetére
Jax-nek is ez a dolga,csak o zed-el ellentetben nem fog kijonni.
Viszont van meg aoe stunja melle,es akkor is van sebzese,ha nincs ulti.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
jUUh
addikt
Egy érdekes kérdés: Szerintetek melyik a játékban lévő "legrosszabb" hős?
Én Galiora voksolnék, kíváncsi vagyok mit gondolnak mások. Köszi!
Samsung Galaxy S23+
-
ClydeBeka2
őstag
válasz marked one94 #38855 üzenetére
+1 . Nincs rossz hős! (csak kevésbé jó) Emlékszem amikor olyat játszottunk haverokkal, hogy egymásnak mondtuk meg milyen champpel jöjjön. És választottunk ilyen Urgot meg Galiokat és kiderültek, hogy nem is olyan rossz champek!
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
deatom
tag
válasz ClydeBeka2 #38856 üzenetére
én urgotot kifejezetten szeretem, de zileannal sehogy sem tudok megbarátkozni
-
Cyberneko
tag
Mentem vele vagy 2. bot game-t, es ugy latom, az ultija lenyege pont az, hogy teamfight-be kezdemenyezzel, megolj valakit, aztan tul is eld.
Haat...
Mindenesetre, remelem ez a ... erdekes rework egy elohirnoke annak, hogy minden megcelozhatatlan host (igen, yi-re gondoltam atalakitanak kinyirhatova. En nem bannam. :/ -
Beni97
őstag
-
ClydeBeka2
őstag
válasz #53932800 #38859 üzenetére
Megbizhatatlan CC, skilljei könnyen kikerülhetők/kijátszhatók, túl manaigényes, nincs menekülése (gyorsitáson kivűl), az a pajzs nem sokat ér nagyon lategame-ig, és nincs annyi sebzése. Szerintem ennyi
-
Dinter
addikt
Ez elég uncsi volt.
-
jUUh
addikt
válasz ClydeBeka2 #38861 üzenetére
Ráadásul gondolom nem véletlen az egyik legritkábban játszott hős.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+
-
tomrRRR
senior tag
Team- Impulse nyerni fog ?
The easy day was yesterday!
-
tomrRRR
senior tag
-
tomrRRR
senior tag
1-0 Azir mit csinált jóisten EZAZ
-
tomrRRR
senior tag
válasz ClydeBeka2 #38870 üzenetére
ClydeBeka2
Bízok benne köszBet365 fogadtam csak az a gond, hogy végeredményre lehet fogadni és nem lehet meccs közben kivenni a pénzed, de pár hónapon belül kibővítik az esport fogadást első gyilkosságra, első baron, első drakere is lehet fogadni stb...
Itt a fogadási kép amúgy ha vlakit érdekel: fogadas
Külföldi sportfogadó irodáknál már lehet ezekre is fogadni amit felsoroltam, csak itt van pénzem
Dinter: Hihetetlen jól poziciónált az Azir valamint kivárt az ultijával hihetetlen jól játszott pedig ez volt a 3 meccse a Team-Impulsenál, ahogy nézted a meccset láttad mennyi ganket kapott ? 4-5x ganket biztos és egyszer sem halt meg.
Amúgy ha szeretnétek játszani LCS után akkor vegyetek fel s mehet a game:
Hi im Tomrrr[ Szerkesztve ]
-
Zolly444
aktív tag
válasz VitaD5 #38832 üzenetére
Hello. Valahogy megoldható az, hogy egy billentyűvel, (pl. A) automatikusan megtámadjam a legközelebbi hőst? Jól jönne a "megyek-lövök" szituációkban. És nem kellene jobbra balra húzogatni az egeret csak klikk-a klikk-a. Remélem érthetően leírtam. Szabályos ez egyáltalán?
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Rajongói rajz (jobb, mint a hivatalos Classic Art):
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
válasz ClydeBeka2 #38876 üzenetére
Szintén, de így vagyok Katarinával is. A korábbi splash jobb volt...
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
Katarina render még 2012-ből:
Fantasztikus lenne ilyen részletességű modelleket látni a játékban. Álmodik a nyomor...
-
ClydeBeka2
őstag
Tippem mára : ROC és TSM továbbjutás, viszont az UOL-nek és a GV-nek szurkolok
-
TBT
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Gyönyörű, csacsi kitett magáért. horo is nagyon jól illik a csapatba, magabiztosságot ad nekik.
-
yabba
aktív tag
válasz Zolly444 #38873 üzenetére
Szerintem az az attack move amit szeretnél, és alapból az A-ra van állítva, és igen, szabályos.
Van attack move click is, ami egy másik egér kattintásra teszi az attack move-ot. Itt van egy leírás a beállításáról. (Azt hiszem ez volt már jópár hózzászólással előbb.)
-
TBT
addikt
Challenger Ahri concept:
[ Szerkesztve ]
-
jUUh
addikt
válasz ClydeBeka2 #38876 üzenetére
Nekem is egyik kedvencem.
Egyébként csak nem azért tetszik, mert kicsit többet mutat magából?Samsung Galaxy S23+
-
Zivos
tag
válasz Dinter #38880 üzenetére
UOL -ra nem fogadtam volna (tudom az állást), főleg ennyiért, de Roccatra sem. Reálisabb lett volna 1.8-2.0, azért ennyire nem esélyesek. Viszont a Gravityn elgondolkozom, 2.5 -ért ajándék. Ja, ne csodálkozz ha mindjárt csenget a TEK, mert ez már 1 hónapja illegális reklámnak számít és az a baj hogy ez nem vicc .
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Tilt.. amikor Hyli elfelé löki Alival Kalistát.
-
Dinter
addikt
Mi ez a Vardags
-
Dinter
addikt
GG, innen nem látok esélyt...
Egy ilyen huszadrangú ADC-vel, mint Vardags, semmit sem tudnak kezdeni. Csacsi hiába nyeri topot, botról a pressure mindig a Roccatnál van. :Na mindegy, 3-0-val nem lett volna olyan édes a győzelem
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
UOL plz
Minionok jobban pusholtak, mint ok. -
kenwood
veterán
válasz Dinter #38897 üzenetére
O a leggyengebb lancsszem.
Ha az adc is olyan szinten jatszana,mint a tobbi lane,meg az fnc ellen is lenne eselyuk.Ezt a gemet steve hozta le.Az a baj, hogy csacsi nem olyan jo maokai-al,mint a tobbi top-os.Sztem,megy tovabb a Roccat.Ket buko utan mar nehz talpraallni [ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest