- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
azért ez biztató majd a world championshipra nézve: Cloud 9 HyperX W 15 L 2
annyira drukkolok hogy valaki feltudja venni az ütemet Ázsiával. Szerintem egyedül a C9nek van erre esélye, meg talán a gambitnek, az alternateről is azt hittem de amióta nincs creaton elég gyengék
amúgy én szivesen streamelnék nektek ahogy duozok stormchargerrel innen de nem tul jó minőségben tudom csak. kb platinum gamek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Senais
aktív tag
Hali!
Fórumozik itt tapasztaltabb Zyra játékos? Most vettem meg és igazából tippekre (mastery, build, summoner spellek) lennék kíváncsi, esetleg hogy van-e időkorlátja egy-egy lerakott palántának."Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." - Woody Allen
-
n a x v i L
aktív tag
A mai nap elég jól ment, már Gold 3-ban vagyok vagyok .
Egyedül az a Graves lose rondít bele a képbe, sajnos midgametől sorra kapták el jungleben a midest és a junglerünket, így hát vesztettünk .
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
törölt tag
válasz n a x v i L #19508 üzenetére
Irigyellek, én bronze 2-ben még eléggé szerencsétlen vagyok Vagy csapattárs hülye vagy nekem nem megy egyszerüen, mert pl support marad rám.
[ Szerkesztve ]
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz #56230144 #19509 üzenetére
Nagyon néha, talán 2-3 helyzet volt amikor nem kellett volna odamenned.
De inkább a melletted álló adc volt az aki heronak képzelte magát. Nem csak lane fasen hanem late gameben is azt gondolta, hogy a papír ashe szétszed 3 tankot 3v1 ben.Egyébként ha nevetni vagy sírni szeretnétek, akkor ma is lehet minket nézni xD
EUNE: iNeeko
-
Jakuu
őstag
válasz WinnerB0Y #19510 üzenetére
"Egyébként ha nevetni vagy sírni szeretnétek, akkor ma is lehet minket nézni xD"
Csak ha gyujtod nekunk az IP-t
Tegnap vettem en is egy Teemot. Hat ezzel valami nagyon lol lehet jatszani.
Hat a kozelharciakrol mint mar mondtam nem jonnek be es a jatekstilusom miatt nagyon gyatran jatszok veluk, ezzel ugyanugy megy a jatek, mint az Ashe-val.De gondoltam, hogy adok eselyt tegnap megint a kozelharci kariknak es hat meg kell mondani onkritikusan, hogy egy bena pocs vagyok ez tisztan latszik. Alistarral/Zeddel alig tudtam sebezni, meg egyedul ami eddig bejott a melee karik kozul az Master Yi az meg tetszik is Q-ja dupla hittel kiraly es a speedje is, de a tobbire nem all ra a kezem.
[ Szerkesztve ]
-
cbr688
senior tag
válasz Senais #19507 üzenetére
palánta fél perc egyébként meg maga a képesség cd reduction-t ad tehát elég hasznos, rakj le egyet azt hiszem 4 secig nem léphetnek rá tehát egyből rátolhatsz egy varázslatot,maradj hátul mindig ultidat úgy tedd h lehető legnagyobb területre hasson...és olvasd végig a képességeid
-
BoC1ka
senior tag
Melyik az a honlap ahol látom az összes enemyt milyen rank meg csapattársaim? hasonló lolkinghez.
YNWA
-
smisa
őstag
Mint irtam silver 4 be kerültem viszont azóta bukó minden mecs mert pl most is az aDC-k aki kezdésnél irja hogy Ő jó cait-l 0/9/2 végez na mind1. Kéréds hány mecs után kerülök bronzba vagy csak lalsóbb régióba ?
-
ChromeX
addikt
[link] gold 1 most jön a jó rész
-
törölt tag
válasz ChromeX #19520 üzenetére
Én meg a silver 5-ért küzdök gg wp
Am, mennyit lehet vesziteni visszaesésig? tehát hogy mittomén most bronz 2 vagyok, és ha vesztek nem vesz le lp-t, meg nem is ad. viszont ahogy én tudom sok vereség után visszedob bronz 3-ba.Na most az a probléma, hogy 3. losem van bronz2-ben, 0 win, szal esélyes hogy 4.-re visszadob?
-
Jakuu
őstag
Tud valaki olyan oldalt, ahol nem csak az utolso 10 merkozest lehet megnezni ?
-
Dinter
addikt
Játszik vki Win8-on?
-
KuCu_155
tag
magyarok közül kik szoktak streamelni ? meg általában hova szokták kiírni ha elkezdik ?
:)
-
Dinter
addikt
Mit rontottam el a laning phaseben? Mert az egyértelmű, hogy förtelmes volt..
-
chosa921
tag
Egy kis ARAM
Üdv.:Peti
-
hugi0
őstag
Lassan lehet majd nezni LCS-t is (18:00-tol).
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
kexksz
addikt
Mi az isten van, hogy mindenki streamel?
-
sasa311
veterán
válasz Dinter #19530 üzenetére
Attól tekintsünk el, hogy:
- közröhej a 2 team setup
- A karthus aki veled van jobb lenne ha inkább afkolna
- 2v1-ben laneltél, amihez még tapasztalatlan vagyAmi biztos mindettől függetlenül:
- Szörnyen last hitelsz. Tényleg szörnyen. Kb. 4-5x ennyi CS-t kéne összeszedni (és ez ellen az ellenség ellen össze is lehetett volna szedni).
- Feleslegesen égeted a manát totál felesleges dolgokra
- ráengaelsz 2v1-ben az ellenfélre úgy, hogy még creep wavejük is van. Amikor nincs kill esélyed és amúgy semmi egyéb célod akkor egyáltalán minek harcot indítani? Aztán megint ráugrasz az ellenfélre, amikor szint előnybe vannak, neked nincs manád a karthus meg gyökér. Aztán otthagyod meghalni. Szintén totál értelmetlen volt.
- Midgankkel csak elcsesztél kb. 2 creepwavenyi XP-t, semmire sem volt jó. A midesetek 30% hpn volt, yi 100%-on. Te lvl 4 ő lvl 6. Simán megölhetett volna mindkettőtöket ha nem lett volna ügyetlen. Ráadásul közben a karthusodat otthagytad egyedül feedelni.
- 8. percnél kihagytál egy easy killt (garenre ugrottál Jayce helyett, az 100% kill lett volna ignite-al), ill. ha ignite nélkül megölöd (sikerült volna) akkor sima double kill.
- Aztán 8:15 nem is értem miért ahelyett, hogy lefarmolsz nyugisan 300 goldnyi creepet simán megöltedet magad (MIÉRT?)
- 10:40 Az ignite-ot nem az 50 hps jaycere kell használni (1 aa és meghal, pont rá flasheltél) hanem garenre, akkor double kill.Tovább kár is ragozni.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
ChromeX
addikt
válasz ClydeBeka2 #19524 üzenetére
A corki nem rossz, de én vagyok egy ad beast amúgy most vesztettem kettőt úgyhogy szorul a dolog. Mindig amikor feljutok vesztek egyből kettőt vagy 3at nullán.
-
Dinter
addikt
válasz LLaci89 #19544 üzenetére
Akkor először Q, aztán a többi pontot fele-fele vagy hogy? Builddel kapcsolatban meg nem vagyok biztos. Valaki azt mondja full tankosra, ezt vegyem, de a másik azt mondja, hogy ne azt.
Akkor ennél a buildnél van jobb verzió:
black cleaver, warmog, sunfire.
Sunfire vagy Randui's Omen a jobb?
(#19543) sasa311: utálom is kivehetnék a játékból
[ Szerkesztve ]
-
WinnerB0Y
senior tag
Na megint elértem arra a pontra, hogy felidegesített a játék.
Senki nem hoz smiteot, így én vagyon kénytelen hozni úgy, hogy soha nem fioraztam még, nem hogy junglebe menjek vele, de közli az exhaustos shen és az exhaustos WW is, hogy ők mind a ketten junglebe mennek.
Persze ez már ingame. Midesünk elvileg full pro aztán már amikor meghallottam 7. percnél, hogy "Legendary" és megnézem ki is volt az és azt kell látnom, hogy az enemy KhaZix..
Most leaveltem a picsába.
Fiora supportoltam 14. percnél. 6 lvl el voltam alacsonyabb bárki másnál.
Egyedül az enemy supportnál nem, mert tőle csak 3.
Az életben nem normalozok többet.EUNE: iNeeko
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest