- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
ChromeX
addikt
Behalok nem bírok nyerni[link]
7 lose ma és egy win. Már goldosokkal rak össze annyira leesett az mmr-em. ww mondta hogy ő only top, meg is halt, aztán konstans a jannát ultizta. Nem bírok velük.
Ja az meg a másik hogy a flame olyan mértéket kezd ölteni hogy már úgy kezdem a gameket hogy lemutolok mindenkit, mert megállás nélkül megy a szájtépés.
Na jó kell egy kis szünet szerintem
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
válasz freelanced #19905 üzenetére
3v3-ban god tier AP, 5v5-ben sem rossz.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz freelanced #19907 üzenetére
Low elon senki se tud játszani vele, az elmúlt 3-4 hónapban 10x találkoztam Cassioval, 1 tudott játszani, a többi meccset elbuktuk. :-/
Ha már win streakek, erre varrjatok gombot:
[ Szerkesztve ]
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
freelanced
addikt
-
ClydeBeka2
őstag
válasz freelanced #19909 üzenetére
Az egyik 1v3 volt!!! Szóval keménynek éreztem magam
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
freelanced
addikt
válasz ClydeBeka2 #19910 üzenetére
Jogosan
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
ChromeX
addikt
válasz freelanced #19905 üzenetére
Én játszok sajna a statom nem olyan jó vele de rengeteg gamet lehoztam már, volt amit nem lehett persze nem annyira op carry mint néhány másik de amikor szembe ultizol 4 embert azt nem lehet megunni. Mondjuk nem egy könnyű champ az tény
a yi ellen meg vettem spellvampot és kihealeltem amit alpha strikeozott, utána már nem is féltem tőle megvártam míg elnyomja utana lecomboztam q-w-e.vel.
Mondjuk most megnéztem nem nagy győzelem mer bronzos volt a gyerek
[ Szerkesztve ]
-
chosa921
tag
válasz #56230144 #19901 üzenetére
Gondolkodásba estem a vidi láttán, lehet stackelni a rabadon-t?
Témától eltérően:
minden ranked meccs elején ( champion select-nél ) amikor counterelni akarom az enemyt felmegyek ERRE az oldalra, a gyenge angol tudásom sajnos kevés hozzá hogy letudjam fordítani, melyik lenne a "counter táblázat" . A jelen esetben a "Lux is strong against" vagy a "Lux is weak against" ? előre is köszönöm, ne bántsatok, ne trollkodjatojkj, nem tudok annyira angolul, google translate meg mindenre jó csak erre nem
[ Szerkesztve ]
Üdv.:Peti
-
freelanced
addikt
válasz neato3loco #19914 üzenetére
Az a vicc, hogy én nem szeretek gagyi csapat ellen játszani. Inkább mennék jobb csapat ellen úgy, hogy az én csapatom is jó. Mert úgy élvezetes a játék.
-
zeli
aktív tag
válasz neato3loco #19914 üzenetére
Ez a másik véglet, szerintem az ilyen meccs se túl fun. :\
(#19915) chosa921: Baloldalt vannak azok a championok, akikkel szemben gyengébb az adott champion, jobboldalt pedig azok, akik ellen jó. De ez sem szentírás, csak útmutató. A counterelésnek pedig akkor van értelme, ha tudsz játszani az adott championnal.[ Szerkesztve ]
Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
adamkaa777
senior tag
Ha elkezdek húzni egy új accountot ip váltás nélkül (nem saját ref el) akkor abból semmi baj nem származhat nem ?
El. Psy. Congroo.
-
freelanced
addikt
válasz adamkaa777 #19922 üzenetére
Üdv! Én nem tudok róla, hogy tilos lenne. Főleg, ha másik szerveren.
[ Szerkesztve ]
-
hugi0
őstag
válasz freelanced #19923 üzenetére
Ha megnyugtat, en egy szamitogeprol huztam fel a 10. kiskarimat level 10-re.
- hogy az ip-m akor valtozo volt-e vagy sem, azt nem tudom."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
neato3loco
senior tag
influence points!?
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
adamkaa777
senior tag
-
kenwood
veterán
silver promo 2-2.
premade bot,igazi agyhalottak,10 perc utan 8-17 re megy az ellenfel.
begyujtottem par osz hajszalat,de vegul meglett
mondjuk ez rossszabb lesz a bronze i-nel,mert tele van olyan arcokkal,akiknek mazlija volt az elso 10 ranked meccsen es felkeriztek silverbe a csapattarsai,de meg van rola gyozodve,h goldban lenne a helye ...[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kexksz
addikt
Nincs belőle semmi baj.
-
ChromeX
addikt
Egyszerűen nem tudok nyerni [link]
ilyen lose streakem régen volt, kb minden 3.-4. gameben van leaver vagy afk. Nem túlzok. Az utobbi két három napban csak ez ment. Ja meg a double temmo tryda top. jungeles nélkül ragepick. Fuk me
-
reflxx
aktív tag
Tiger Udyr junglehoz milyen rúna jó? és masteries? snoopeh-t láttam 15-15-0val játszani de úgy látom az utility-sat többen játszák.
-
sagem
addikt
válasz ChromeX #19929 üzenetére
Nálam is ugyanez van..egyszerűen rettenetes szériám van most Itt nincs leave meg afk, csak premadek akik összedöntik a játékot (kedvencem az 1/12/1 kennen, és a párja az 1/12/ "supportom" akik végig anyáznak, flamelnek mindenkit, ilyen stattal)
és most nekem sem megy a game, az is igaz..deee azért jó lenne ha végre vki engem is hátán cipelne
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
reflxx
aktív tag
éééés a lose streak folytatódik 8-3-12 jungle de hál isten megint volt aki veszíteni akart nálunk
-
noNameFPS
csendes tag
Embereket keresünk:
Kritériumok:
-kb 10-15 szint körül,
-kb 15 év feletti legyél,
-Ts-re tudj jönni
Akit érdekel PM -
ChromeX
addikt
Gp mid vs kassa [link]
szegény nasust folyton countergankeltük a nauval akárhányszor volt boton mi ott voltunk nemtudom hogy jött ki, amikor megkaptam a kéket mindig lementünk és a nasus is akkor jött.
-
nike_
addikt
Nekem is nagyon hullámzó a teljesítményem, van, hogy 10 játékot megnyerek egymás után, felmegyek silver 3-4-be, aztán 10 lose és visszaesek 5-be. Ez megy már amióta elkezdtem rankedezni
-
hugi0
őstag
Sracok !
Az MMR-t meg lehet nezni valahol ?
Mint a lolnexus vagy kassad.in !?"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
ChromeX
addikt
[link] krepo smurf accal játszik silveren kb. lehet nézni hogy kell elvileg carrizni a gameket.
-
chosa921
tag
nem birom megszakitani a ranked periódusomat 1 win 1 loose 1 win 1 loose ilyenkor tudom az alegjobb ha szünetelteted, de addig ugysem nyugszom mig nem nyerem vissza magam az eredeti ratem-re
EU west silver V Leectra
[ Szerkesztve ]
Üdv.:Peti
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest