Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz katt777 #6577 üzenetére

    A ts szabadon kezelhető. Arról nem a Leadtek tehet, hogy a digitális tévézés szabványos és nyílt formátumát a legtöbb fejlesztő nem támogatja a sw-eiben...

    1. Az MPEG nem korlátozza a felbontást.

    3. Matroska codec nem létezik, lévén a matroska nem kódolási eljárás, csak egy konténer. Parser / demultiplexer kell hozzá. Az, hogy egy ilyet felteszel még nem jelenti azt, hogy a benne tárolt stream-eket meg is tudod jeleníteni. Azokhoz is kell megfelelő decoder. A két kertévé AAC-ben kódolja a hangot, szóval ehhez való decoder kell.

    Rakd fel a DivX-et, az tartalmaz AAC és AVC decoder-t is, szóval a kertévék is teljesen jól megjeleníthetőek vele.

    4. Lehet görgetni, csak szét kellene nézni a felületen... Ugyan ott van az erre szolgáló görgetősáv, ahol minden más programban. Négy napra vissza és háromra előre lehet görgetni (hacsak nem állítottál be más időintervallumot).

    Az értelmezhetetlen, hogy "a .ts-nek nincs felbontása". Egy konténernek nem is lehet, csak a benne levő stream-nek. Olyan felbontásba érdemes konvertálni, amilyenbe neked jól esik. A királyi tévék felbontása 1440x1080.

    A billentyűparancsok pedig le vannak írva a kézikönyvben (ahogy sok egyéb is), csak ki kellene nyitni. (Illetve azt sem feltétlenül, csak megint szét kell nézni a felületen.)

    A felvétel nem használhatatlan. Ahogy minden egyéb a pár ismert bugon kívül, ez is hibátlanul megy nálam. Még akkor is ha egyszerre több eszközről veszek fel párhuzamosan. A hiba a Te rendszeredben keresendő.

Új hozzászólás Aktív témák

  • garga01

    őstag

    Sziasztok!
    Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
    Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
    Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
    Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.

    Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!