Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz #65675776 #5019 üzenetére

    Igen, sikerült! :C (Mármint a codec-csomagok; el nem csesztek semmit, de hasznuk is 0.) Viszont van egy rossz hírem a számodra, és PVR2-t vsz. cáfolandó:

    Mivel PVR-rel mentettem anno a W7 partíciót, feltettem újra ( :W ), ezúttal anélkül, és szépen megvan a hang WMP-ben MPEG-en! :Y Na most 2 eset lehetséges: vagy a lap audio-drivere a hunyó (amire csekély esélyt látok), vagy a PVR2, mert W7-ben a saját driverei vannak fent minden felismert eszköznek. Én amúgy úgy emlékszem, hogy a driver-csomag telepíti a codec-eket, de mindegy, most majd előre kicsomagolom, és eszközkezelőből driverizálok. Egyébiránt porgramkezelőben 3 winfast SDK-t találsz (1 codec csomag), ha telepítés után megnézed, XP alatt nincs is baja. Mindenesetre megnézem, van-e W7 driver Leadtek oldalán... NINCS!!! Csak Vista (viszont Vista alatt sem volt hang). Na, most mi legyen? :F :O

    Jut eszembe, csak az egybe szerkesztett filmet néztem meg, de az is MPEG2, a felvett darabokat nem, de mivel anno más MPEG-eket sem játszott le hanggal, esélyes a fenti lehetőség.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák

  • garga01

    senior tag

    Sziasztok!
    Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
    Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
    Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
    Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.

    Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!