Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz #65675776 #4090 üzenetére

    Isten vagy, daa-raa :Y :R
    Abban a rohadt CCC-ben be volt pipálva az "Enable Hotkeys", kiszedtem, és működik... :U Bár nem igazán értem a dolgot, mert az F6-hoz semmiféle hotkey nem volt beállítva.
    Ez a szemét CCC már okozott problémát, amikor nem tudtam rájönni, miért nem tudom előcsalogatni az & karaktert (Alt Gr+C), azt is ez a szar okozta. Ehh, tököm tele van a CCC-vel.
    Gondolom részben ez az oka, hogy sokan fikázzák, hogy mindenbe beleszemetel. :((

    --------------------
    Tudom, hogy létezik MPEG4-kompatibilis TV, csak egy példa: Sony KDL-26V4500, ami ahogy a honlapon olvasható, támogatja a DVB-T ÉS DVB-C adásokat is, és ezt írják:
    "A beépített MPEG-4 AVC tunerrel (analóg műsorok vételére is alkalmas)* kódolatlanul nézhet nagy és kisfelbontású földi sugárzású és kábelen érkező műsorokat."
    Pontosan erre vonatkozott a kérdésem, hogy akkor az STB-ből kivehető kártyát (????) be lehet helyezni a TV PCMCIA-foglalatába?

    Szerk.: most látom, hogy glutamin is pont a KDL-szériáról beszélt.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák

  • garga01

    senior tag

    Sziasztok!
    Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
    Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
    Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
    Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.

    Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!