Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz steveetm #4044 üzenetére

    Az idiótaság maga a MC használata sw kártyával. Nem erre van felkészítve, hanem mint írtam hw kártyákra. Azzokkal működik is rendesen. Sw kártyákkal csak a szívás van MC alatt (meg szerintem maga az MC is eléggé alacsony színvonalú, beállíthatatlan egy valami. Ez mondjuk az összes frontendet jellemzi, mind ilyen). A gyártók (mind) annyiban hibásak, hogy sw tunereket neveznek MC kompatibilisnek, miközben a MS csak hw tunerekkel teszi ezt. Anno egy Expert-tel próbáltam, de semmi jó nem sűlt ki belőle (ugyan az a jelenség mint nálad). PVR3000 esetén viszont a minőséget leszámítva (az meg arra vezethető vissza, hogy a kártya 3D Y/C és 3D NR szűrői csak és kizárólag PVR2 alatt működnek) nem volt hiba.

Új hozzászólás Aktív témák

  • garga01

    senior tag

    Sziasztok!
    Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
    Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
    Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
    Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.

    Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!