Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomantiii

    őstag

    válasz #65675776 #10053 üzenetére

    Az odáig okés, ezt megértettem már korábban is, csak akkor nála hogy van rendben a hang?

    Mert régebben mindenki azt válaszolta rá (itt a topikban), hogy a chipset miatt csúszni fog a hang. Persze teljesen mindegy, mert az új alaplap + proci párosra már úgysem lehet XP-t telepíteni, tehát felejtős lehet a régi kártya, legalábbis most Win 7 alatt biztosan de ha van rá esély, hogy Win 10 alatt működjön akkor talán bevállalnék egy próba telepítést.

    Mivel majdnem jó Win 7-en a 2300 H-val is a digitalizálás nálam csak a piros színeknél majdnem olyan, mintha vibrálna a kép, vagy nem is tudom hogy írjam le, mit csinál. Persze a vhs-ek sem maiak már, de legalább 4 vhs lejátszóval próbáltam és semmit nem tudok kezdeni vele és a régi rendszeremen volt a legjobb csak azóta már nincs meg.

    Ha ezt tudtam volna előre akkor nem válok meg tőle.

    Mondjuk a 2300 H-ból megvan a laptophoz való változata is, azzal lenne a legszebb a kép, bár a piros színek ott is vibrálnak valamennyire, csak ott meg ha elindítom a vhs kazi lejátszását elég sűrűn egy-egy pillanatra csak fekete képernyő fogad, tehát megy a kazi majd gondol egyet és egy pillanatra csak fekete kép van majd megy tovább a felvétel rendben, majd ismét fekete kép egy pillanatra és ez folytatódik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

  • garga01

    senior tag

    Sziasztok!
    Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
    Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
    Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
    Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.

    Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!