Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz kovy79 #10049 üzenetére

    A Leadtek vagy 3-4 éve teljesen leállt a tunerek fejlesztésével, és úgy általában a multimédiával. IPTV rendszereket gyártanak inkább mostanában. A sw fejlesztés már azelőtt 1-2 évvel is köhögött. Nem csoda, hogy egyes verziókban durva hibák voltak. A többi gyártónál sem volt jobb a helyzet soha sem. Főleg a noname-ekkel volt baj (pl Asus, MSI, Gigabyte), ráadásul azoknál kb semmiféle beállítási lehetőséged sem volt a 3rd party sw miatt.

    Az MPEG2-nek sok egyéb előnye is van az MPEG4-gyel szemben. Pl sokkal jobban kezeli a színeket. A closed GOP miatt pedig az utólagos szerkesztés is jobb, sokkal kevesebb újratömörítéssel oldható meg, amennyiben maradsz MPEG2-ben. A legtöbb mai codec már csak azt tömöríti újra ilyen stream-eknél, ami változott. Ami érintetlen, ahhoz nem nyúl. Emelett GOP-ok mentén teljesen veszteségmentesen vágható. Amit soha sem értettem, az a 10 Mbps határ a tuneres sw-ek / driverek esetén. A hw encoderek mindegyike képes 15 Mbps-ig felmenni.

    Kérdés milyen Audigy volt. Azoknak nagy része csak nevében volt az, ahogy anno a Live-okból is csak pár típus volt valóban DSP-vel (azaz EMU10K-val) szerelve.

    AttyVin: A jól működő rendszerhez nem kell hozzányúlni, nem kell újratelepíteni. Sokszor nem is feltétlenül a PVR2-vel volt a baj, hanem valami egyéb sw túrt bele úgy a rendszerbe, hogy elcsúszott minden a media alrendszerben. Tipikusan ilyen program a Skype.

Új hozzászólás Aktív témák

  • garga01

    senior tag

    Sziasztok!
    Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
    Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
    Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
    Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.

    Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!