Aktív témák

  • redstar16

    tag

    Hali!

    Kinéztem magamnak egy Samsung 27"-os Tuneres monitort és 85 körül alakul az ára aztán megláttam a Samsung LE32C530-at. 32" plusz húszezerért? Naná! Gondoltam..

    A kijelzőt filmezés és játék mellett egy kis windowsban való munkára is szeretném használni, esetleg netezni (notebook-HDMI) tehát fontos lenne, hogy a Windows szép olvasható legyen rajta.

    A Samsung LE32C530-ra rádugva a gépet egyből látszott, hogy itt valami nincs rendben.. Nem volt éles a kép, olyan volt a szöveg pl. egy program menüpontjai mintha a fekete betűk körül fehér "burok vagy aura" lenne. Aztán a szürke és a fekete menüpontokat alig lehetett megkülönböztetni. A színekről nem is beszélve... A firefox ikonja valami förtelmesen élénk volt a monitorhoz képest.

    Rádugtuk még vagy 6-7 más típusú tv-re. Volt köztük LED-es Samsung, Philips, Sony... Egyik sem hozta azt a minőséget mintha egy monitort néznék.

    Aztán jött a Sharp LC-32LE600EV. Azért nem mondom, hogy hanyatt vágtam magam rajta, de ezen egy kis beállítás turkászolás után tényleg olyan képet láttam amit kellene...
    LED-es (de nem a flancolós vékony) egyébként és jó 80k-val drágább mint a Samsung amit kiszemeltem...
    Eddig nem értettem miért érdemes dupla annyiért ugyanakkora LCD TV-t venni, most már láttam a különbséget. Filmek alatt nem vettem volna észre, de ahogy a desktop rákerült ég és föld a két kijelző.
    Valaki jobban hozzáértő elmondaná miért is van ez? Esetleg valami tanács, hogy milyen TV-t keressek ami ilyen képet produkál olcsóbban? Vagy csak a Samsung nem volt beállítva?
    A Sharp-ot nagyon dicsérték az eladók, azt mondták ez minden márka fölött áll még a Sony-nál is jobb, válogatott alkatrészekből van 3 év garival.
    Engem meggyőzött a dolog, hisz láttam, de ha van más alternatíva arra kíváncsi lennék.

    T9400 World Record 2: http://bit.ly/bdryHP | Eladó cuccaim: http://bit.ly/3bpsfY | Megbízhatóságom: http://bit.ly/buSffu | Rule #1 of buying laptops: The best time to buy a laptop is always 6 months from now.

Aktív témák