Új hozzászólás Aktív témák

  • Dora87

    újonc

    Sziasztok!

    Voltam alkalmassági vizsgálaton a Budaiban.
    Hát szomorúan olvasom amiket írtok a visumaxos helyről, mert itt semmi ilyet nem tapsztaltam.
    már az új kinikán voltam, szerintem nagyon jól néz ki :) tudom ez nem számít, csak mondom.

    Nem volt futószalag érzésem, már a recin is elmondták mire számítsak, utána vizsgálatok, kikérdeztek, megengedték, hogy a párom is bejöjjön velem a rendelőbe - ami nekem nagy megnyugvás volt, mert tuftam, hogy kb semmire nem fogok emlékezni arról amit beszéltünk, mert eléggé izgultam

    Ami nagyon tetszett:
    - nem futószalag
    - nem akartak semmit rámtukmálni
    - először elmondta a Doki, hogy mit lát az adatok alapján, mit kell tudnom a szememről, stb.
    - elmondta, hogy milyen eredmény a cél, mit jelentenek ezek a %-os látások (Amin azért utolólag jó nagyot röhögök, hogy ez alapján próbálja egy csomó mindenki bizonyítani, hogy az az eljárás a jobb. A 100% az "átlag látás" és csak az egyedi anatómián múlik, hogy 0 dioptriával a látásod hány %-os, nem az eljáráson... de ez egy másik téma)
    - aztán elmondta, hogy melyik műtét miről szól, le is rajzolta, sipp supp - ami tök jó volt, mert láttam végre teljesen a különbségeket.
    -Itt nekem teljesen körvonalazódott, hogy DiamondFemtot szeretnék - mondtam is neki, és rákérdeztem, hogy most miért pont a diamondfemto, miért pl nem a visumax. És tök korrekten elmondta, hogy mik a különbségek, nekem páciensnek ez mit jelent. már nem tudom mindet összeszedni, de nem szidta a többi klinikát hanem objektíven magyarázott. Szerintem ez nagyon korrekt hozzáállás.

    Szóval nemsokára műtét!!! jippii!!!

    Azt mondta amúgy, hogy nem kell a műkönny előtte, mert a műtétnél ez nem számít, de mondta, hogy ne foglalkozzak vele feleslegesen, mert nekem amúgy teljesen normális a működése.

    Hajrá Hajrá!!!!

Új hozzászólás Aktív témák