Új hozzászólás Aktív témák

  • deedee

    őstag

    üdv

    másfél hete volt meg a prk

    az optic-med-ről vegyesek a benyomásaim.
    A legelső ez volt:a kapott tobradex helyett hozni kellett egy újat a következő kontrollra.A majd 300 ezres keretbe nem fért bele a csepp ára? :U

    Amikor vidéki kontroll lehetőségét kérdeztem, adtak ugyan nevet és telefonszámot, de nem tudták, hogy az optikus,sztk,orvos stb rendelés e.
    Másik esetben amikor másik városba akartam kontrollt kérni, a megadott orvos csak szerdánként rendel, de nekem csütörtökön mondták, hogy pénteken menjek el hozzá. :(((

    Az utolsó, heti komtrollnál elfeledkeztek rólam és háromnegyed órát vártam, mire meguntam és odamentem a pulthoz reklamálni.

    Örször voltam fennt az optikmednél egy hét alatt, mert gondok adódtak és minden alkalommal más-más doki vizsgált meg. Ez azért volt gond, mert amikor egyik alkalommal a leragasztott szememmel visszamentem, az előző napi orvos véletlenül meglátott és ezért tudott csak teljesen képben lenni az aktuális kezelő orvosom, hogy hogyan tovább. Ő mást akart csinálni, mint az előző. Aztán megbeszélték és úgy kezeltek, a tegnapi doki döntése alapján.De mi lett volna, ha nem vesz észre és nem jön oda?

    Amúgy a jobb szemem 90-es, a bal 50-es a heti kontrollon.
    Se közel, se távol nem látok jól, rohadt száraz a szemem. Ezt viszont nem igen vették komolyan, mert 3 nap után a műtéttel,totál kiszáradt a szemem és a védő kontaktlencse levételnél jött le a friss hártya is alaposan. Ezért is kellett leragasztani a szememet pl.

    Locsoltam a műkönnyet óránként, de szerintem félóránként kellett volna.Erre viszont nem hívták fel a figyelmemet.

    Most, 10 nappal később se közel, se távol nem látok jól.
    Eddig csalódás volt ez az egész.

Új hozzászólás Aktív témák