Új hozzászólás Aktív témák

  • gzoll

    tag

    Nos, hát felülkerekedtem a hetek óta tartó dilemmámon, meg nagy kérdéseimen, és úgy döntöttem, hogy sok sok élménybeszámoló híján saját kézbe veszem a válaszokat...

    Jelentem feltettem Togateam által összerakott Wimboot Windows 10-et Lark 7iWin-re.

    Nos, hát ez tényleg hülyebiztos telepítő, és tényleg 20 perc alatt megvolt az egész. Amikor megjelent a Win10 asztal még 78% volt az akksiban... Szóval szotyolázott rendesen, de azért gondolom ez a telepítéssel jár.
    Most frissül az oprendszer, meg települ pár cucc az áruházból (Na itt már vannak normális appok, Office mobile, Duolingo, Candy Crush, olyan, mintha egy szivárványon ülnék) úgyhogy töltőn van épp.

    Nekem amúgy így elsőre kompaktabbnak tűnik, meg jó, hogy a felbontás már natív, és álló nézetben nem préselődik össze minden.
    Ja álló nézet, nálam minden pöccre ment, érintő, accelero, kamera, minden.

    Azt már kikapcsoltam, hogy a drivereket frissítse, meg a start menüs reklámokat is, bár azok még ott vannak.

    Állítólag egyébként az automatikus frissítések "megállíthatóak", ha valaki átkapcsolja, hogy forgalmi díjas adatkapcsolatot használ. Még ezt akarom valahol levadászni, hogy hol lehet beállítani :-D Persze a frissítések szépek meg jók (többnyire), de én laptopon is úgy használom (8.1), hogy megvárom míg összegyűlik egy adag frissítés, megvárom, hogy anyáznak e a népek, hogy elbarmolódott a rendszer, és ha minden szép, akkor én rányomok, hogy akkor most mehet a polírozás.

    Szóval eddig tényleg f@sza minden, köszi a telepítőért. :)

Új hozzászólás Aktív témák