Új hozzászólás Aktív témák

  • gzoll

    tag

    Nekem lenne egy olyan kérdésem, amivel nem a gyp szakosztálynak akarok tablet tönkretételi tippet adni, hanem csak kíváncsiságból...
    Tegnap telepítettem újra egyik családtag gépét, és nem volt meg a driver lemez, úgyhogy feltettem egy driver kereső/frissítő appot (iobit driver booster), ami szépen megkereste, feltette ami nem volt meg, a többit meg lefrissítette. Tök korrektül lement az egész, a gép meg szuperül megy.

    No már csak totál kíváncsiságból felraktam a programot a 7iWin tabletemre (8.1), és bár nem nagy meglepetésre, de arra jött ki a program diagnózisa, hogy 18 driver rettenetesen nagyon régi (még jó, hogy nem némafilmmel tudatta, annyira régi), és két driver pedig csak narancssárgával, hogy nem olyan régi de bőven van frissebb verzió.

    Persze nem frissítettem le őket, a programot is letöröltem, nehogy nekem a háttérben sunyiba elvégezze a műveletet, DE felmerült bennem a kérdés (és itt jön A kérdés): egyébként az újabb driverek nem azért vannak, mert fejlettebbek, hibajavítottak, jobban optimalizáltabbak, mint a korábban kiadott verziók? Mármint persze laptopon is bőven volt olyan, hogy feltettem az újabb drivert, és szétesett az egész rendszer, mert kijavítottak benne két hibát, de ezzel bele került öt másik, de elképzelhető-e, hogy ha a drivereket hagyom hogy lefrissítse egy ilyen program (vagy akár a hardver gyártók saját diagnosztikai programjai), akkor optimalizáltabb lesz a rendszer 7iWin? Nem érhető el minimális teljesítmény növekedés, ha esetleg a frissebb driverek jobban optimalizálják egy egy hardverelem energiahasználatát, vagy működését?

    És itt nem arra gondolok, hogy lefrissítem, és máris 3D lesz a képernyő, meg pénzt termel a tab, meg vízálló lesz, tényleg csak arra, hogy úgy amúgy esetlegesen talán stabilabb lehetne a vas...

    Akinek azért van 7iWin-je, mert ilyeneket szeret rajta játszani, annak hajrá :-D Lehet, hogy már valaki elő is adta ezt a számot, és azóta sokkal jobban működik a ketyere. Vagy lehet, hogy azóta hagymát vágnak rajta.

Új hozzászólás Aktív témák