Új hozzászólás Aktív témák

  • gzoll

    tag

    válasz togateam #3583 üzenetére

    Köszi az értékes és hasznos választ. Bár minden tiszteletem a sok munkáért és segítségért itt a fórumban, de azért nem mindenki gyökér, aki itt próbál informálódni, úgyhogy fussunk neki a kérdésnek újra.

    Én egy olyan felhasználó vagyok, aki a tabletet TABLETNEK használja, így nincs rádugva se egér, se billentyűzet, se pendrive, se képernyővédő háló, se holofedélzet se semmi extra, csak natúr a tablet. A tabletet általában útközben használom, például buszon, vonaton, repülőn, stb. Ezek közül sincs egyik se rádugva a tabletre...
    Én az a fajta "hülye" felhasználó vagyok, aki azért a windowst tudja használni, és ismeri az összefüggést a fényerő és az akkumulátorban lévő "áram készlet" között. (By the way egyébként ezt a 8.1 alatt is csak annyi, hogy swipe/beállítások/képernyő/csúszka). Viszont azért itt volt pár hozzászólás, akik win 10 alatt bőven rosszabb teljesítményről írtak nem csak 7iWin alatt, de lehet, hogy olyasmi okozta ezt, ami már meg lett oldva.Ha a Win10 esetleg valóban kevesebbet fogyaszt, azért az nem feltétlen csak attól van, hogy egy érintéssel kevesebbet kell nyomni a fényerő állításához.
    És igen én végigolvastam az ÖSSZES hozzászólást az elejétől, de nem emlékszem mindre, szóval az is lehet, hogy erről már volt szó minimálisan valahol.

    Tehát a kérdésem célcsoportja továbbra is azon felhasználók köre, akik a 7iWin tabletet használták 8.1-gyel és 10-essel is, melyik alatt bírja jobban a rendszer? Nem tudományos számításokra, és az MVM hivatalos lepecsételt, híradóban bemondott eredményére vagyok kíváncsi, hanem szimplán annyira, hogy pl: hát 8.1 alatt azért kicsit jobb volt / hát, nekem 10 alatt jobban bírja / nem érzékeltem sok különbséget a két rendszer között.
    Felőlem alá is lehet húzni a megfelelő választ :-)
    Aki a tabletet tabletnek használja, annak igen is fontos lehet mondjuk egy fél órás átlagos különbség egy ilyen felszereltségű terméknél.

Új hozzászólás Aktív témák