Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    Topikgazda

    válasz Cheesy #5067 üzenetére

    Egyszeru a valasz: nem a fundan belul kell megoldani a teljes vasarlast. Hanem az akkori ker.banki hiteleket is figyelembe kell venni... DE!! 2 ev mulva akkor es csak akkor csokken a kamatszint, ha 4 eves megtak. ido marad. Viszont nem stimmelnek a szamaid, hol van ott 10 ev? Az LK idoszakkal egyutt gondolod? Az kb. annyi.
    A rossz hir viszotn az, hogy 2 ev mulva a fundan kivul senki nem fogja oneronek venni a megtakaritasodat (ami egyebkent is csak 1M lesz), igy ha az egyedult ugy erted, hogy kieg. fedezet nelkul, akkor a torvenyi korlatok miatt nem is kaphatsz igy hitelt. Termeszetesen azt nem lehet tudni, hogy jovore milyen piaci vagy tamogatott hitelek lesznek (sot, jeleznem, hgoy a funda is csak a megtak + LK vonalon fix, szerzodes szerinti kondikkal megy, az AK es az AAK az bizony piaci alapon arazott termek). Es me'g egy rossz hir, hogy brutal (asszem 400e netto feletti) fizu nelkul adostars nelkul nem is adnak athidalot a fundanal.

    Mondjuk masreszt en eleg erosen ketlem, hogy egy ennyire tulkinalati piacon - me'g ha szezonalis mozgasokkal magyarazhato elenkulest megmarketingelve probaljak erositeni a vasarlasi kedvet - olyan nagyon emelkednenek az arak. Meg mindig tart az elvandorlas, amikor az ingatlan marad. Bar en orulnek a legjobban, emrt jovo julius-augusztus korul kell/tudjuk eladni a mienket, de sztem jo esetben a mai szinten, vagy alatta lesznek az arak. Persze tevedhetek (manapsag kiemelkedoen pesszimista vagyok).

Új hozzászólás Aktív témák