Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    Topikgazda

    válasz Winne #16322 üzenetére

    jovedelem oldalrol: a hitelt nem csak tudni kell fizetni, hanem olyannak is kell latszani aki tudja fizetni, ha jol ertem nalad ez a ketto elvalik egymastol, ezert olyan konstrukcio kell ami hitelbiralatnal alacsony havi tehernek latszik. Egyreszt maximalis futamidot kell kerni, ami nem azt jelenti hogy addig fogod fizetni, de arra szamolnak hitelkepesseget (regen otp-nel ha kertel tokehalasztast, akkor arra szamoltak, hiaba kesobb megugrik...). Masreszt meg igy nem javasolnam a funda lakaskolcson felvetelet, mert azt most kene nagyobb osszeggel fizetni.
    A kamatperiodus kerdeset engedd el. Legyen fogyasztobarat, az mesterseges szinten tartott, aztan annyi, tok mind1 hogy 10 vagy 35 evig fix (foleg ha elobb elfogy, de ha nem, akkor sem latsz elore annyit plane nem jobban, mint a bankok, hogy jobbat talalj ki - szvsz).
    Ha utolso 6 honapot kernek be akkor se hiszem hogy annak az atlagat nezik, szerintem ha nincs benne olyan tetel ami fix de nem havi (pl. eves bonusz ha volt annak a 12-et hozzaadhatjak), akkor a minimumot fogjak nezni. Foleg a mostani idokben.
    Fontos: en programozo vagyok, nem bankos, ezek amolyan tobb evtized alatt leszurt tapasztalatok, meg fundas voltam valaha nagyon regen masodallasban. Tajekozodj mastol is, en a fundat tudom mondani hogy nem neked valo.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák