Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    Topikgazda

    Van akinek sikerult lemondani a moratoriumot a CIB-nel? cib24 az egyetlen lehetoseg szemelyi kolcsonnel, de rohadtul nem kerulok soktiz perc utan se ugyintezohoz.

    Amugy csokoltatom a portfoliot akik az indexre kitettek egy olyan fals szamolast, hogy majdnem a ferjem is bedolt neki. Almat hasonlitanak kortevel.
    A lenyeg: CSAK a kamat kamatat engedik el! Aki nem torleszt annak a toke kamatozik, a kamat nem tokesedik de gyulik (jo kerdes, hogy dec31 utan tokesitik vagy valami mas konstrukcio lesz, mint a dev.atvaltasnal a ket kulon szamlaval).
    Lehet dec.31-ig akarhanyszors valtoztatni hogy kersz moratoriumot vagy nem.

    Fontos, lakashiteleseknek: az eg.pt. SEM kuldi a havi lakashitel-torlesztot, kiveve ha kulon kered, es leirod hogy a banknak mar mondtad hogy nem kersz a moratoriumbol! MKB befogadta emailben, nekunk mar el van intezve.

    Elotorlesztes: sztem nem lehet csak toket elotorleszteni: ha plusz penzt tolsz be, MINDIG elobb a fennallo tartozasokat (dij majd kamat) vonnak le, a maradekkal csokken csak a toke. Es ez igy logikus es normalis is. Ketlem, hogy jobban ki lehet jonni mint a moratoriumbol kilepessel, legalabbis nagyon fura konstrukcio kene ahhoz legyen (de matek erzekem szerint annyira fura hogy nincs is).

Új hozzászólás Aktív témák