Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz attiati #10108 üzenetére

    Semmi gond, rendben van.
    Annyi még, hogy tegnap mint a hozzászólásom idején is látszik nagyon sokáig túrtam a netet éjjel és a Polgári törvénykönyvet szerettem volna megkeresni, annak is az aktuális verzióját valami hivatalos forrásból (pl parlament.hu) de nem találtam meg. Lehet, hogy csak azért, mert fáradt voltam ma még megyek egy kört vele de abszurdum, hogy ilyen nehezen találja csak meg az egyszerű ember a törvényeket és hogy így ki kell bogozni mindent. Gondolom erre (is) lennének jók az ügyvédek, de azoknak meg olyan díjai vannak amiket nem szívesen perkál ki az ember, főleg ha csak egy egyszerű tájékoztatásra van szükség.
    Viszont akkor is abszurdnak tartom, hogy minden fingását szabályozzák az embernek de a tájékoztatókat, törvényeket mégis olyan nehéz megkeresni és ha meg is van értelmezni pláne nem könnyű az egyszerű polgároknak.
    Utána nézek még a dolgoknak, addig nem fogunk lépni ebben a kölcsön ügyben és szólok, ha találtam megoldást (engem természetesen csak törvényes megoldás érdekel de minden eshetőséggel szeretnék számolni, nem akarok meglepődni semmin).

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák