Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz philoxenia #46673 üzenetére

    A gázt kiköttettük. Az ablak alatt van egy radiátor, de édeskevés.
    Indukciós főzőlap, villanysütő. A karácsonyi menüben bő tucat emberre mi sütöttük a sütik nagy részét, és a töltött karajt, ami egy laza 7-8 órás sütést jelentett, ekkor vettem észre és a csempe egész felületén ott volt a pára.
    Penészedés szerencsére sehol nem tapasztalható a lakásban, bő 2 éve lakunk itt. Nem is számítok arra, hogy penészedne, csak fázni nem szeretek, normálisan hőszigetelni meg nincs lehetőségem.
    (Tekercses parafához hozzáférek akár ingyen is, de a konyhai használat miatt is kerülném.)

    Met: A külső falon nincs bútor, csak az asztal, lehet, ott nem csempéznénk, ennek ellenére hideg a fal. A gyakorlatban csak a csempével érintkezek, ülve, de felette is hideg.

    Az alapgondolat, hogy ha évek múlva már úgyis csempézünk, akkor valamit szeretnénk elkövetni a jobb komfortérzet elérése érdekében. Olyasmi kéne, ami nem sok helyet igényel, ugyanis ha 5 centivel keskenyebb a konyha, akkor a fagyasztót már nem lehet kinyitni, csak az asztal mozgatásával.
    Itt az alaprajz, a jobb felső helyiség a konyha. A hosszú 4,39 m és a jobb oldali 1,25 m fal külső fal, a ferde 1,61 m fal pedig a fűtetlen, de zárt lépcsőház felől van.
    A falfűtés azért jutott eszembe, mert kevés helyet igényel és könnyen meg lehet közelíteni az FK-tábla felől.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák