Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz csemberlen #10435 üzenetére

    :D Ez most kivételesen nem segítség kérés volt, mert most egy hónapig biztosan nem tudok ebben az ügyben egy tapodtat sem lépni, de köszönöm! :R Idáig amúgy én is eljutottam, de annyi a szemét a találatok között (cylex, cégtudakozó, stb.) hogy egy idő után feladtam. Amit meg találtam, az meg valahol annyira kieső helyen volt, amit autó nélkül nehéz megközelíteni.

    Amit viszont megkérdeznék a kedves sokat látott tapasztaltaktól:
    Az utóbbi időben a WC tartályunk gyanúsan viselkedik. Valami ős öreg, falon kívüli, kb 2 m magasan elhelyezett apparátra tessék gondolni. Ha lehúzzuk, akkor feltölt, majd amikor ezzel teljesen kész van "nyög" egy hatalmasat. Nem tudom máshogy leírni, egy erős, nyikorgó hang. Ami még jobban aggaszt, hogy ezt a "nyögést" néha csak úgy random is csinálja, tehát lehúzás nélkül.
    Nem tudom, hogy lényeges-e de megjegyzem, hogy amikor feltöltött, és nyikordul egyet, akkor ha valahol nyitva van épp a csap, akkor a vízsugár is "döccen" egyet. (Ma tejlesen jó metaforákat találok ki, úgy érzem. Többet kellene aludni:) )

    A kérdésem az lenne, hogy ez mitől lehet, mi okozhatja? Gondolom nem számít rendeltetés szerű működésnek, hol keressem a hibát?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák