Hirdetés
- 7000 fő kirúgásával rázzák gatyába a Disney-t
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Már mesterséges intelligenciával tervez chipeket az NVIDIA
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Mesterséges intelligenciával figyelné meg az embereket Franciaország
- Aggódnak Texasban, amiért bitcoinbányászokra pazarolják az áramot
- Synology NAS
- Windows 11
- DIGI internet
- Opera böngésző
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
"Amúgy érdekesek az emberek reakciói, van itt bárki, akinek van infója, hogy pontosan milyen és mennyi adatát küldte fel a TikTok és hova?
Vagy akkor fordítva, akinek a Meta/Google?"
nem nincs. es nem is kell, mert koze nincs a problemahoz. a problema az, hogy a bolygo gyakorlatilag ket legnagyobb hatalma erintett a kerdesben es nagyonis helyesen latja amerikai, hogy ez oriasi problema, mert a tiktoknak (es itt a valasz, hogy miert pont erre van kihegyezve) mar akkora elerese van, amit kezelni kell. es nagyon is jol mondjak felettem is sokan, kutyat nem erdekli (engem sem), hogy amerikai ugyan azt csinalja. a gond az, hogy kina ezt csinalja, mert az egy kicsit nem szimpatikus berendezkedes ami onnan jon. nem azert kell korlatozni a ternyeresuket, mert jajj szegeny meta, azert kell korlatozni a ternyeresuket mert egy olyan berendezkedes menten elnek amit nem fog sem az usa, sem az eu, sem senki elfogadni ahol nem kommunizmus van. marpedig eleg sok helyen nem kommunizmus van. engem kulonosebben nem erdekel, ha te szivesen lennel kina csicskaja, en inkabb leszek az usa csicskaja.
[ Szerkesztve ]
Skylake
Új hozzászólás Aktív témák
it Számos nagy ország betiltotta már a politikusok körében a TikTokot, a Biden-kormány a jelentések szerint azonban teljes egészében betiltaná a közösségi appot, ha nem adják el tulajdonosai.
- Bolhapiac, jó állapotú vagy új dolgok
- Silicon Power 2TB m.2 ssd nvme xd80
- Üzletből, Apple garanciával, Macbook Air Retina M2 13" 2022 Silver, 256GB SSD
- Thinkpad P50 15.6" FHD IPS Xeon E3-1535M v5 Quadro M2000M 16GB DDR4 512GB magyar vbill ujjlolv gar
- Erős HP Elitebook FULLHD/Intel i5-4300 /Magyar bill /8gb ram / 256gb SSD / Win10
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest