Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
- SkyShowtime
- Vírusirtó topic
- Gmail
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- DIGI internet
- Mesterséges intelligenciával figyelné meg az embereket Franciaország
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
addikt
válasz
-Skylake- #32 üzenetére
Köszi, nem nekem kell leírnom.
Amúgy némi keresgélés ezt dobta ki:
TikTok’s ‘alarming’, ‘excessive’ data collection revealed by Internet 2.0. (afr.com)
A vizsgálatot egy ausztrál security cég csinálta.Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
scream
veterán
válasz
-Skylake- #32 üzenetére
Komolyan nem értem, valaki mutassa már meg nekem, hogy én a TikTok/Kína (a kínai rendszer) mellett pártoltam volna... Vagy akár az ellen, hogy az USA betiltsa a TikTok-ot.
Sehol nem írtam, hogy bajom lenne azzal, hogy az USA korlátozni akarja a TikTok-ot. Azt nem értem, hogy csak azért, mert USA szövetségesünk, mi miért adjuk oda örömködve és boldogságban ugyan azokat az adatokat - amiket amúgy a TikTok is megszerez - amiket ugyan úgy felhasznál(hat), ha úgy alakul (és hát akár alakulhat úgy is) ellenünk. Miért nem akarjuk saját magunk birtokolni a saját adatainkat - legalább kontinens szinten?
Nem tudom amúgy, egy infotech fórumon miért kell ennyire politikai irányba elvinni a dolgokat - amíg én az adatkezelés oldalról (ha már infotech) igyekszem megközelíteni, addig a reakciók meg politikai ideológiákat szuszakolnak mögé.
-
kilua
senior tag
válasz
-Skylake- #43 üzenetére
Érdekes hogy miért nincs ilyen európában, még az oroszoknak is van VKjuk, és Yandexük és azokat akkor is használták amikor a google/Facebook elérhető volt ... szerintem ha az EU nagyon akarná itt is lehetne.
Sokak szerint itt az a baj hogy olyan szigorú EU szabályok vannak hogy lehetetlen lenne felfuttatni. Ami nagyobb és európai az a lengyel GOG, a Spotify, a svájci proton mail... Sajnos egyik sem egy apple/google/facebook szint.
-
tha_answer
őstag
válasz
-Skylake- #80 üzenetére
"3: kurvara elkestek. ezt addig kellett volna/lehetett volna meglepni, ameddig meg volt ra "ures" piac, ma mar SENKIT nem fogsz arra ravenni, hogy engedje el az instagramot mert megjelent az EUgram. az emberek jelentos resze az egesz eletet a facebookon eli, onnan tajekozodik, ott szervezik a szulinapokat, ott keres elado iphonet (a masik pedig ott hirdeti), facebookal jelentkezik be az altala hasznalt egyeb szolgaltatasok 95%-ara. ezt organikusan levaltani mar baromi nehez szerintem, mert teljesen beleivodott a mindennapokba."
Ezt egy ban megoldja.
"marpedig ezzel megint ott tartunk, hogy ezt ugye 2X teljesen kulonbozo orszagnak egyszerre kellene akarnia es hat ez mar statisztikailag sem fog kijonni soha."
Tiktok azert hasznaljak mert a politikusok ezt akartak, ugye?
Ha jo a termeked hasznalni fogjak, mindenfele rahatas nelkul.
-
tha_answer
őstag
válasz
-Skylake- #85 üzenetére
Ezek aztan az ervek.
Tehat USAnak lehet bannolni, EUnak nem lehet.
Az indok a banra hogy az adatok elhagyjak az usa teruletet.
Az EU teruletet is elhagyjak az adatok egy osztrak kollega ezert perel boszen.
Kapizsgalod mar?Az EUban levo emberek nem dolgoznak, kockaztatnak, hanem nagypofaval nyilatkozgatnak. ezert nincs se tiktok se egyeb.
A tehetseg utat tor maganak.
Nehezen komolyanveheto az ilyen fellengzos szoveg, ha mar az sem megy hogy:
Szabadpiaci mantra evtizedeken at, majd ha lenyomnak akkor ban nemzetbiztonsagra hivatkozva. ha indulasnal betiltjak, nem csinalnak segget a szajukbol. sot engedtek a musicallyt kinai tulajdonba.
Hajra!
Új hozzászólás Aktív témák
it Számos nagy ország betiltotta már a politikusok körében a TikTokot, a Biden-kormány a jelentések szerint azonban teljes egészében betiltaná a közösségi appot, ha nem adják el tulajdonosai.
- 3D nyomtatás
- Automata kávégépek
- Dell notebook topic
- iOS alkalmazások
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Atlas Fallen - Lőttek a májusi premiernek, csak nyár végén érkezik a játék
- PlayStation 5
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 15 G8 Mobile Workstation, Hp garancia. i7-1165G7/32GBRAM/1TBSSD/NVIDIA T500/4K
- DELL INSPIRON 15 3511- 15,6"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win10 - MX350 2GB - 2,5+év gari
- Antec PC, ASZTALI SZÁMÍTÓGÉP, I5-3570 CPU, 8GB DDR3, 120GB SSD, HDMI, USB 3.0, WIN 10, Számla, 1 év
- Palit GeForce RTX 4080 GameRock OC 16GB videokártya - magyar Firstshop garancia: 2025.12.20.
- HP Elitebook 735 G5, 13.3'' FHD IPS, Ryzen PRO 2300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, ujjl olv
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest