Új hozzászólás Aktív témák

  • Landon

    őstag

    Sziasztok,

    Még Novemberben vettem egy 1.5TB-s MyBook-ot. Úgy fest, hogy külső winyónak nincs szükség 1.5GB-ra és arra gondoltam, hogy megoldható e az, hogy átszerelem a jelenleg bent lévő 640GB-s winyóm a külső HDD helyére?

    Az átszerelés gondolom könnyen megoldható engem igazából egy dolog érdekelne:

    Gyorsaség szempontjából nem lenne lassabb az 1.5TB-s külső WD? Amennyire értek a HD-khez én úgy látom, hogy sajnos lassabb lenne:

    Jelenleg bentlévő WD Caviar Black:

    640GB, 7200RPM, Max belső adatsebesség: 1008Mbit/sec, SATAII, Pufferelt adatsebesség 300MB/sec, Puffer méret 32MB, felpörgési idő 11sec

    Ezzel szembe a külső WD Caviar Green:

    1.5TB, forgást nem ír az AIDA de gondolom 5400RPM?, Max belső adatsebesség: 880Mbit/sec, SATAIII (elvileg), Pufferelt adatsebesség 600MB/sec, Puffer méret 64MB, felpörgési idő: passz.

    Nem tudom, hogy a pufferelt adatsebesség vagy a belsőadatsebesség számít e mert amennyiben előbbi akkor jobban járok ha átszerelem a külső winyót a gépbe, amennyiben viszont az utóbbi akkor hagyom bent ami jelenleg van.

    Köszönöm a segítséget!

    There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

Új hozzászólás Aktív témák