Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz tomio #12338 üzenetére

    Először azt kéne tisztázni, h hordozhatóság - 2,5" mobil méret elsődleges szempont-e, az kell-e mképpen, mert akkor ajánlani is könnyebb lenne, mert Toshiba (Basic, StorExxx széria) és WD (Passport, natúr vinyó WD20NPVT) gyárt 1-5-2 TB-os méretben :F 3,5"-ben meg 2 TB alatt nem érdemes, sőt inkább 3-4 TB-ot célszerű venni, jó pl. a fentebb említett MyBook, v Alex91 által említett Firewire, Tuhunderbolt csatival szerelt prémium kategóriás, akár aluházas cuccai [link], de ha nem Mac-hez lesz, akkor elég az alap MB. Ezekben legtöbbször Green van, ami pont , szavaiddal élve "fölösleges motor bántásnak" , állandó fejparkolás [cikk, topic], de tapasztalat szerint adattárként használva sokáig bírják, nem feltétlenül ezért megy majd tönkre, de ha vkit aggaszt vegyen Red-et, ami kevésbé parkolja és spec 24/7-es tartós üzemre van tervezve, drágább is annyival...
    Csatiból usb3 szerintem is elég , főleg mióta Mac-en is megjelent (pedig nem akarták :D ), léteznek egyszerre több csatis - usb2/3+esata+FW 400/800...+ Thunderbolt - eszközök, de ez áron is jelentőset dob, akkor érdemes venni, ha ki is tudod majd használni.

    Szal méretet (fizikai, tárhely) fixáld és h mennyi rá a kereted, v az mindegy :F

    (#12340) BonFire : mármint Elementsnél? leírtam korábban, hasznos programok, fw update, kiegészítők, árban is hasonló, + mivel az a prémium kategóriás széria, megbízhatósági rátái is általában jobbak, több Elements szokott tönkremenni, főként 3,5"-be. Nemrég másnak megnéztem, h új usb3 Elements potable (Passport is) NYÁK-ra integrált usb csatis, vagyis ház ha elszáll, nem tehető át másikba, ezért - szerelhetőség - jobb egy külön mobilrack, + anyaga (alu), konkrét hdd választás lehetősége, ha már ez semmi extrát nem tud usb3-on kívül, de utóbbi Passportot meg azok miatt legalább érdemes lehet megvenni, ha célirányosan kellenek vkinek. De ha már megrendelted, maradjon, végül is a célnak megfelel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák