-
IT café
Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
Ehh, SORRY,
vegyétek úgy, hogy a kérdés törölve.
Valamit nagyon benézett az eladó srác (meg én is.. ): utánanéztem a Samsung honlapján, és rájöttem, hogy 2,5''-os-ban nincs is SATA-s Samsung, szerintem Ultra ATA-t akart mondani, vagy pedig a 3,5''-ossal keverte...
Mindenesetre hasznos a topik, legalább már tudom, milyen lesz a külső dobozom. (Vipower - Power! )
[OFF]Ja, egyébként az egész hercehurca a Sulinet körül forog (októberi véghajrá..), szóval nem is csodálom, ha néha eltévednek az eladók is. [OFF] -
Pompi
MODERÁTOR
Hogy nézted?
Csak mert van a Samsungnak SATA 2.5'' HDD-je.
HM040HI Bővebben: link
HM060II Bővebben: link
HM080JI Bővebben: link
Az utolsó, vagyis a 80-as van SuliNetben is.
És itt van egy SATA-s külső doboz a Vipowertől.
Bővebben: link
[Szerkesztve]Feel Good Inc.
-
ponti_ak
addikt
Válasz magamnak:
LÉTEZIK 2.5''-os SATA winchester doboz, a Coolgear gyártja, a SataDrives honlapján leltem rá, [link] és az ára sem húzós, ~ 30$.
Kérdés, mikor lehet itthon kapni majd..
Van hivatalos forgalmazója egyáltalán itthon.. Tudja valaki esetleg?
Asszem várok még 1 kicsit, amíg elterjedtebb lesz ez a dobozka-típus... -
Alex91
félisten
-
kism.
csendes tag
válasz ponti_ak #204 üzenetére
Hello
ezer hála és köszönet, amiért foglalkoztál a problémámmal, de sajna nem tok mit kezdeni a segítségeddel, ugyanis már mindent végignéztem a sajátgép jobbklikkes menüjében, de sehogy nem akaródzik megtalálni amit írsz. Persze magyar Xp pro-m van, szal nem csodálkozom. Ha esetleg még így is tudsz segíteni, vagy persze akárki más, akkor THX.
hello -
-
-
kism.
csendes tag
válasz ponti_ak #211 üzenetére
Hello
LEHIDALOK!!!!! Teljes reménytelenségemben a noteszemen újra megpróbáltam formázni a vinyót az általad leírt módon, és láss csodát, amikor a lemezkezelőbe léptem felismerte a cuccot!!! Utána simán ment a particionálás, semmi gond, bár 1 usb-vel nem akar menni A még nagyobb poén, h. miután formáztam, visszaraktam az asztali géphez, és még így sem ismeri fel, persze megint végigpróbáltam mind a 6 usb portot, de semmi Így asszem nem viszem vissza a boltba, úgysem az asztali géphez akartam használni. A segítségedet ezek fényében még jobban köszönöm, végül is sikerült megoldani a problémát. Mégegyszer köszi.
hello
Új hozzászólás Aktív témák
A topik 2,5"-os és részben M.2 méretformátumú, valamint USB, Thunderbolt stb. csatolófelületű külső házakkal foglalkozik és ad információkat, tanácsokat a vásárlók számára. A 3,5"-os külső házak, dokkolók és gyárilag készre szerelt külső merevlemezek az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak, az ügyben értelemszerűen ott tessék érdeklődni
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
• Milyen belső merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
- Bontatlan WD Black 2TB SSD Gen4x4 SN770
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 850 EVO 500Gb 100/100
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest