Új hozzászólás Aktív témák

  • fairi

    addikt

    válasz Faby #92508 üzenetére

    "Nem ingyen csinálják, a mi adónkból tolják a postát is."
    postahálózat működjön vagyis a hazai és külföldi leveleket kézbesítse megtörténjen tényleg állami támogatással megy. Ez szép is volt de kb 4-5 éve emberek Kínából kezdtek rendelgetni, így a kezelendő csomagok száma megsokszorozódott, ám hogy ezt a többletek kezeljék a kínai államtól nem jött annyival több pénz..
    kínai állam piszkosul kihasználja az UPU szerződést, így károkat okozva hazánknak.

    Mikor fizetsz a csomagodért kínai rendeléskor, te csak a kínai államnak adsz pénzt, magyar posta abból szinte semmit nem kap (mondjuk valami elvileg jön, de töredéke mintha hazai ügyféltől). Külön móka a dologba mikor yanwen logisztikai cég repülője leszáll akkor ráadásul csomó Salamon szigeteki vagy Tuvalui levelet (ezek tartalma pedig kínai cuccok) rak le. Ezt ugyanúgy fel kell dolgozni
    [link] [link]
    míg USA pattog, addig mi lenyeljük a békát, és a posta sarokba hajítja a csomagokat. Így ha nem kapod meg a dolgot, kezüket szétteszik, és fizetés kiegészítésként megtartják.Webshop refundol, postásnak lett új dolga, plusz pénze. Így megy ez.

    " Mint kiderült, hiába, mert a posta ezeket a TN-ket nem is kezeli..."
    az a TN csak határig működik, csak alogisztikai cégnek fizettél !magyar posta nem részesül belőle, csak ajánlott és prime levelek után kap pénzt. Kb 1 dollárt. Így azokat követi és vissza is nyomozza ha már hivatalosan átvették. pontosabban ajánlott után nyomoz.

    ha küldeményen nincs rajta a prime levél jelölés (L) vagy az R akkor sima "lopható" levél, mindegy mit fizettél érte.

    "ig külön fizetek is érte. Még nem válaszoltak."
    mi a száma? ha nem UPU standard csomag nem fog veled törődni. [link] ,

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák