Új hozzászólás Aktív témák

  • -zoole-

    csendes tag

    Sziasztok!

    Viszonylag csekély távolkeleti rendelési tapasztalat után úgy hozta az élet, hogy most először a nagy USA-ból rendeltem egy nagyobb értékű terméket. Nem kis bolt, B&h, flash deal, Paypal-al fizetve, DHL szállít és vámkezel.
    Be is jelentkezett a DHL, és kérte az adatokat, és kiderült, hogy különbség van az általam fizetett összeg és a B&h által a DHL-nek küldött számla között. Szállítási díjnak magasabb összeget írtak a számlára, mint amit én a webshopban kifizettem.
    Szóval nekem most van egy Paypal igazolásom, egy banki értesítésem és egy B&h PDF igazolásom a fizetett összegről, meg a DHL-nek egy számlája, amiket összevetve ők az általuk lobogtatott magasabb összegre vámkezelnének. Utóbbit én a DHL-től láttam először, ne kaptam ilyen számlát, a webshopban mindenhol csak azt az összeget látom, amit fizettem.

    Az eddigi tapasztalataim alapján ez fordítva lenne normális, vagy rosszul tudok valamit? A különbség elég kicsi, valószínűleg alig fog meglátszani a kalkulált vám és áfaköltségen, nem szeretnék nagy energiákat beleölve kardoskodni érte, csak az elv érdekelne, hogy én tudok-e rosszul valamit?

    Köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák