Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    Rendeltem néhány dolgot (kisértékű, vámérték alatti), 2013.08.01.-én!
    A csomagot szétsplitelték, ami volt raktáron az elküldték trackingel, uána meg a pótlást tracking nélkül (<--- ettől a falnak tudok menni, szerencsére eddig mindig rendbe megkaptam, halá errefelé "jófej a postás és nem nyúlja le" :DDD)

    Mindegyis a lényeg, hogy az első tracking nélküli csomagot elvileg 2013.08.08.-án csomagolták, pár nappal később (tapasztalatim szerint 1-3nap) postázták... és azt ma megkaptam! (CN post-tal - Ez azt jelenti, hogy kevesebb, mint 1hét!!! alatt megkaptam CN-el, csupán annyi a "titok", hogy tracking nélküli - aki mer kockáztatni, annak ajánlom, kisebbértékű csomagok esetén! vagy ha tudja, hogy "nem lenyúlós postása van" - csodálkoztam is, hogy becsöngetett és úgy adta át a tracking nélkülit - ugyebár a postaládába nem fért volna, szal ha nem lettem volna itthon, azt megnéztem volna hogy oldja meg... bár egyszer volt rá eset és akkor a tracking nélküli csomagról is kaptam értesítőt! Szal errefelé egész korrektek a postások!)

    A trackingeset meg elvileg 2013.08.03.-án csomagolták, 2013.08.06.-án feladták és még semmi hír nincs róla... Azaz 10napja továbbra is csak célországba elküldve státusz...

    Szal még a CNposttal is lehet pozitívat tapasztalni... (de csakis tracking nélkül)

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák