Új hozzászólás Aktív témák

  • Turbonium

    újonc

    Sziasztok!
    Az én Tinydeal-es sztorim a következő.
    Még január elején hirtelen felindulásból rendeltem egy telefont tőlük.
    Villámgyorsan megérkezett, meg is lepődtem, minden a legnagyobb rendben volt.
    Kedvet is kaptam egy újabb telefonhoz amit január 21.-én megrendeltem.
    Egy nap alatt célországba elküldve státuszba került. A helyszín a hírhedt Freucht. Ezután viszont nem változott semmi. Ráadásul akkora hülye voltam, hogy a tranzakcióból kihagytam a PayPal-t. Ekkor találtam rá erre a fórumra, és olvasgatva a kommenteket, egyáltalán nem nyugodtam meg.
    Tíz nap után még mindig semmi, ezért írtam nekik. Azt válaszolták, hogy érdeklődjek a szállítást végző cégeknél. Persze a DHL, és a magyar posta is lepattintott. Megírtam a tényállást a Tinynek, a válasz, hogy kivizsgálják, várjak türelemmel. 30 nap elteltével írtam nekik, hogy csináljanak már valamit.
    Azt válaszolták, hogy kerestetik a csomagot, ez 30-60 nap, de mivel ilyen sokat vártam már, újraküldik vagy jóváírják TD pontban. Mivel már nem volt olyan készülék EU raktáron, az utóbbit választottam. Pár nap után rendeltem egy másikat, még rá is fizettem egy kicsit a TD pontokra, persze most már szigorúan Paypal-el. Meglepetésemre most meg nem kaptam track numbert, a registered airmail ellenére. Azt gondoltam, hogy időhúzás gyanánt csak kamuznak. Nem számítottam rá, hogy belátható időn belül megérkezik a csomagom, ennek ellenére egy hét elteltével becsengetett vele a postás. Azaz most minden happy, de Paypal nélkül többet semmit.

Új hozzászólás Aktív témák