Új hozzászólás Aktív témák

• Krysz74

tag

Sziasztok
    Tegnap megnéztem az ominózus postás videót, amiben a Finánc elmondja, hogy mi történik a rendelt áruval (telefonos történet) Ami a gondom, hogy a Postai nyomonkövetés szerint még mindig csak célországba beérkezett Dec.2 óta a Track17 persze már azt írja, hogy a szállítólevél tétel leállt a szállítás során, a cikk a vámhatóság külföldön fizetendő vám meghatározása. Így most nem tudom már, hogy mi van. Ami érdekelne: rendeltem egy Nexbox-ot 22,64 USD-ért, ami KB. 21,4 EUR tehát nem érem el a 22 EUR határt. Van értelme elkezdeni a vámkezeléses papírt kitölteni? Választani kell, hogy ki „vámkezelje” a cuccomat, ha a postát választom és nem vámköteles a cuccom, akkor is leszedik rólam a 2500 FT? Ha el kell küldenem a vámkezelési okmányt akkor elég nekik egy Alis kép, hogy mennyiért vettem a Nexboxot?
    -Milyen visszaigazolást várnak még? Amit az Ali küld, amikor visszaigazolják a rendelésemet.
    -Illetve most nem tudom, hogy vonta le a számlámról a pénzt sikerült letiltanom a Netbankomat. és hétfőnél előbb nem tudom feloldatni (nincs kedvem telefonon, keresztül mert azért is fizetnem kell) Ez azért jutott eszembe, mert kártyával fizettem és több árut rendeltem egyszerre viszont az SMS az meg a teljes végösszegről jött, amit fizettem.
    Gondolom, kicsit "sok" vagyok a kérdezgetésemmel csak nem volt még ilyen dolgom és nem igazán szeretnék hülyeséget csinálni.
    Ha valaki tud, legyen szíves válaszolni.
    Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák