- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Azie
őstag
Destination Country - Cache Time: 2017-01-02 14:50
2017-01-02 12:46 Budapest 10 posta, Kézbesíthetetlen / Undeliverable, Kiegészítő információ: Telephelyre címzett más postán bérlő ügyfelek küldeményeinek indítása
2016-12-29 16:59 Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting
2016-12-22 22:44 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2016-12-10 13:00 NLAMSE(Netherlands (, Célországba elküldve / Item sent abroad
2016-12-09 15:42 NLAMSE(Netherlands (, Célországba elküldve / Item sent abroad
Origin Country - Tracking Consuming: 2817 ms
2017-01-02 12:46 The delivery of the item was unsuccessful
2016-12-22 22:44 The item has been processed in the country of destination
2016-12-11 13:36 The item has arrived in the country of destination
2016-12-10 12:24 The item is on transport to the country of destination
2016-12-09 15:44 The item is processed at the PostNL sorting center
2016-12-09 15:42 The item is at the PostNL sorting center
2016-12-07 06:28 The item is ready for shipment
2016-12-01 03:18 The item is pre-advisedÚgy néz ki a héten meg is kapom. FT rendelés. ~40USD
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
luck66
tag
válasz LantosBerry8 #76881 üzenetére
ilyen az enyém is,bár az enyém nem 11.-i rendelés, de 28.-óta volt "célországba elküldve" státuszban,ma megérkezett a Célországba
- viszont karácsonykor, 24.-i rendelésből 2 ma "célországba megérkezett" ( NL és SG )
[ Szerkesztve ]
-
Lacinet
csendes tag
Sziasztok. Tudna valaki segíteni olyan internetes boltot, ahol paypallal tudok fizetni?
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Egy mini PC-t szeretnek venni a Gearbest-rol, ajanlott ez az oldal vagy van sokkal jobb alternativa? -
Lacinet
csendes tag
Sziasztok. Tudna segíteni valaki, olyan bolt érdekelne, ahol otikai egér és billt. vásárolnék, de csak paypal fizetéssel. Bolt webcím?Köszi
Bocsánat, ide irányítottak, azért van kétszer.....[ Szerkesztve ]
-
Logan1212
tag
Sziasztok!
Gondoltam letesztelem a fasttech Hungary Express ePacket módját. Ugyan azon a napon rendeltem gearbestről(holland posta) meg fasttechről 2-2 egyforma tételt. A rendeléseket december 10.-én adtam le, mindkét helyen készleten voltak. A fasttech 11.-én a gb 12.-én adta fel a csomagot. A ft-es expressz csomag CN-postos trackinget kapott. A csomagok 27(ft)-én és 28(gb)-án érkeztek meg, tehát mindkét módon 16 napot töltött úton a csomag. Ami érdekes volt, hogy a kínai postás expressz csomagról csak postaládába dobott értesítőről tudtam meg hogy megjött, a tracking csak annyit írt hogy célországba elküldve, majd átvétel után került csak be egy kézbesítve megjegyzés. -
tknof1871
őstag
Üdv! Vettem egy kisebb kamerát. A leírás szerint .AVI-ba ment. Valójában .MOV-ba. Ezért érdemes Open Dispute?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Az normális, hogy "célországba megérkezett" státusz van a posta nyomkövetőjén 2016.12.21-től és semmi változás?
Szerintem 13 nap alatt illett volna már valamit csinálni a nyomorult postának ...hacsak le nem nyúlták a csomagomat."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
RVR400
veterán
válasz gipsztigris #76917 üzenetére
Inkább hacsak nem vámkezelve lesz.
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok! November 22-én rendeltem egy fejlámpát az e-bay-ről.
Azóta se kép se hang.
Érdemes már valami figyelmeztető levelet küldenem?
Az első lépést hol kell megtenni? Én az eladó/termék lapján lévő "contact seller" menüpontot gondolom.
Ha erre nem jön válasz, hogyan tovább?
Előre is köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
luck66
tag
válasz balazs1956 #76919 üzenetére
Milyen Tn számot kaptál a feladásról? Ha követhető,akkor nézd meg,hol jár! Ha nem, akkor csak várakozni tudsz
Ha meg fel sem adta még,akkor jelezd az Ebay felé és kérd vissza a pénzt
[ Szerkesztve ]
-
LantosBerry8
senior tag
válasz gipsztigris #76917 üzenetére
nekem dec. 1. óta volt célországba megérkezett státuszon s csak tegnap érkezett meg hozzám nyugi....
-
luck66
tag
válasz balazs1956 #76922 üzenetére
-
luck66
tag
válasz balazs1956 #76924 üzenetére
Ebay-nak jelezd
-
gipsztigris
addikt
válasz LantosBerry8 #76921 üzenetére
Akkor várunk....
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
aytukabozs
addikt
Én ma kaptam meg az utolsó (mezítlábas) 11.11 rendelésemet,
szóval csodálatosan keveredhetnek az elosztóban és a postákon a csomaghalmokban a különböző korú küldeményekHsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
-=RelakS=-
veterán
válasz aytukabozs #76927 üzenetére
Én még 7 csomagot vártam, abból 5 tavaly kellett volna, hogy megérkezzen.
Ma megjött 4db a tavalyiakból Össze-vissza amazonos rendelések.A 11.11 rendelésem is volt, azt még december 20-án kihozták.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
LantosBerry8
senior tag
válasz aytukabozs #76927 üzenetére
Mik voltak a tracking bejegyzéseid? Nekem az utolsó nov. 23 és még nem érkezett meg...
[ Szerkesztve ]
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Az egyik trackszámomra ezt hozza ki a 17trck oldala:
Célország - Nyomkövetés időigénye: 2901 mp
2016-12-23 00:10 Célországba elküldve / Item sent abroad
2016-12-22 10:21 Célországba elküldve / Item sent abroad
2016-12-19 14:48 Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country
Származási ország - Nyomkövetés időigénye: 862 mp
2016-12-23 01:06 北京航站, 离开
2016-12-23 01:06 北京航站, 离开交航
2016-12-23 00:50 北京航站, 到达
2016-12-22 10:20 北京互换局, 已出口直封
2016-12-21 22:00 北京互换局, 已出口开拆
2016-12-20 15:44 郑州互换局, 已出口互封(国内经转)
2016-12-20 15:27 郑州互换局, 已出口开拆
2016-12-19 20:14 南阳市大宗邮件集中收寄处理中心, 离开,下一站【南阳中心】
2016-12-19 15:49 南阳市大宗邮件集中收寄处理中心, 已封发
2016-12-19 14:48 南阳市大宗邮件集中收寄处理中心, 已收寄
2015-09-10 16:25 北京航站, 离开交航
2015-09-10 16:12 北京航站, 到达
2015-09-07 13:12 郑州互换局, 已出口直封
2015-09-07 12:42 郑州互换局, 已出口开拆
2015-09-06 17:29 郑州帐单处理中心, 离开,下一站【郑州速递】
2015-09-06 16:14 郑州帐单处理中心, 已封发
2015-09-06 09:21 郑州帐单处理中心, 已收寄Ebayen vásároltam, nem furcsa, hogy 2015 dátumok is vannak?
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
nyisziati
veterán
válasz maj-viktor #76897 üzenetére
Kémtollat minden esetben lefoglalják?
-
pajszer91
tag
Sziasztok!
November 11-én rendeltem pár kacatot Aliról és minden meg is érkezett, kivéve az értékesebb kacat: egy Bluetooth hangszóró.
SYBAB és 8 számú tracking valós lehet? Nem mutat semmit 11.14 óta, Pos Malaysia. -
Vjankovics82
senior tag
Sziasztok!
Milyen pénzösszegnél kell vámot fizetni?
-
beg
veterán
válasz Vjankovics82 #76935 üzenetére
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
maj-viktor
őstag
válasz nyisziati #76933 üzenetére
Természetesen nem, (különben nem árulnák - kaphatnád összevissze mindenhol... webshopokban - vatera - jófogáson, kínai piacon stb. - "becsempészik azt" na! ) csak volt rá elég sajtóvisszhangos precedens... hogy emberünk rendelt egyet... bejött... lefoglalták... rá hárítottak mindenkéle "megsemmisítési költséget" és még büntetést is fizettetni akartak vele... merthogy ez kémkedésre alkalmas, stb.
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Frenk
aktív tag
Sziasztok,
2016. 12. 24-i TinyDeal-os rendelésem 2017.01. 02-án megérkezett - a szállító Német DHL és a Magyar Posta. Most semmi probléma nem volt tekintve a 2016 februári rendelésem amikor a csomag nem érkezett meg ( akkori reklamációm eredményeként újraküldték a terméket mely sikeresen megérkezett ).
Talán rendeződött a postázási bizonytalanság a TinyDeal-nál? -
Archer
őstag
Sziasztok!
Rendeltem egy angol webshopból az autómhoz egy hűtőt, az olcsó műanyag tankos/alumínium bordás hűtőkkel tele van a net viszont én a gyárival megegyező kivitelű réz bordás hűtőt akartam (nem egy tömegautó úgyhogy itthon esélytelen), és ennél a boltnál találtam viszonylag elfogadható árban (fent vannak ebayen is 99,6%-kal, gondoltam talán nem lesz gond)
A honlapjukon a leírásban nem tértek ki arra, hogy fém vagy műanyag tankos, viszont van fent egy másik tétel kb. fél áron aminél kiírták, hogy plastic, szóval gondoltam ez normál fém kivitelű, viszont azt egyértelműen kiírták, hogy "standard copper cord".
Megjött a csomag, belül a hűtő csomagolásán ahhoz a termékhez tartozó cikkszám van, amit rendeltem, viszont kibontva egy olcsó kínai gagyi műanyag/alu hűtő van benne.
Tehát a helyzet, hogy van egy sz@r minőségű húszon ezres hűtőm több mint 60k-ért, ami akkor sem kéne, ha visszaküldenék a különbözetet, visszaküldeni méretéből adódóan meg egy vagyon lenne a magyar postával. Szerintetek milyen lehetőségeim vannak? Írtam nekik de eddig nem igen válaszoltak.A csomagolás amúgy 100%-ig korrekt volt, karácsonyi ajándékot is küldtek meg mindenféle katalógusokat, szóval nem vagyok benne biztos, hogy át akartak vágni, lehet csak elkevertek valamit -mondom, a belső csomagoláson a jó cikkszám volt, több helyen is, csak a termék nem az, amiért én kifizettem a felárat az olcsó gagyihoz képest-, de ez így nagyon nem ok, azért nem 1-2k Ft-ról van szó.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Zeki
nagyúr
válasz Archer #76940 üzenetére
Írsz a webshopnak egy panaszos emailt. Ha nem pozitív a válasz, akkor a paypalnál reklamálhatsz. Ha azzal fizettél.
Ha nagyon átverve érzed magad, és bankkártyával fizettél, és leszarnak a webshoptól a panaszoddal, akkor irány a bank és charge back eljárást kezdeményezel. -
Mr.-MN
újonc
Sziasztok,
2016. 12. 24-i TinyDeal-os rendelésem 2017.01. 02-án megérkezett - a szállító Német DHL és a Magyar Posta. Most semmi probléma nem volt tekintve a 2016 februári rendelésem amikor a csomag nem érkezett meg ( akkori reklamációm eredményeként újraküldték a terméket mely sikeresen megérkezett ).
Talán rendeződött a postázási bizonytalanság a TinyDeal-nál?Most rendeltem én is egy telefont,de a tracking még nem él,elvileg 31.-én fel lett adva Németből.Neked mennyi idő után lett látható?
deutchepost.de-n nézted? -
jbauer05
tag
Üdv
Függetlenül a drága postánk "fénysebességétől", a tinydeal-en mennyire valós a Deutsche Post 7-15 napos szállítási ideje? Mert örülnék ha két héten belül megjönne onnan a rendelésem. Az ingyenes unregistred air mail meg gondolom 1 hónap alatt jön ki.
[ Szerkesztve ]
-
Ricsx
tag
Sziasztok,
BPOST oldalán a nyomkövetési számra keresve:
30/11/2016 16:17 Item in delivery
30/11/2016 07:46 Departure from office of exchange
25/11/2016 13:00 Arrival at facilitiesMég sehol semmi ~35.000 FT
Szerintetek?Másnak is volt hogy ilyen sokáig szállították?
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest