-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palomar
csendes tag
válasz generic #52299 üzenetére
Írj az eladónak,100nál jóval kisebb darabszámnál is adnak kedvezményt.Rendelés leadás után ha nem rögtön fizetsz,tudja módosítani az árat,és utána fizeted ki.ha nagy méretű a termék,külön térj ki a szállítási lehetőségre is,mert 100db akármi már lehet akkora csomag amit sima postával már nem tudnak feladni,csak több csomagban vagy futárral.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Palomar
-
lililááá
tag
Megtáltosodott a postánk tegnap érkezett ma már kézben van mind két cucc,ami délután jött azt nem sikerült leküldeni.
-
huliganboy
addikt
Érdekes...
-
Dominó85
addikt
válasz huliganboy #52307 üzenetére
Egyik német ismerősömékkel is ugyanez történt még október körül tavaly.
* Péter - 06302461862 *
-
nagyúr
válasz huliganboy #52307 üzenetére
Ezt hogy kapcsolta össze?
Abban a két hónapban csak egyszer használta a kártyáját, azt is csak Banggood vásárlásra?
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Amikor banknál utal az ember van olyan rovat, hogy közlemény.
Angoloknál mi ennek a megfelelője, milyen kifejezést használnak rá?Azt szeretném kérdezni valakitől, hogy rendelésnél mit írjak a közleménybe!
A segítséget előre is köszönöm!
-
tankraid
aktív tag
válasz El_Diablo #52322 üzenetére
Mert? (egy hivatalos üzlet csak webshopon keresztül nem lehet rendelni mert nincs Magyarország azok között az országok között ahova szállítanak. Megkérdeztem, hogy mivan ha mégis. Megírta postaköltséget én kérdeztem hogy rendezzük erre ezt írta: money with bank order !) Német cég, kardokat árulnak mi ezzel a baj?)
-
iTzTiGeR
tag
Sziasztok!
Japánból várok egy csomagot, tracking-el kapcsolatban lenne egy kérdésem. SMS-t kaptam postáról, hogy csomagom várható, és ugye hozzá az azonosító, hogy hol tudom követni. Ugyanaz amit emailbe is kaptam ugye a bolttól. Viszont a bolttól kapott követőoldalon mást ír mint a postánál.
Melyik a valós? Postánál gyanús, hogy semmi nem történik 4 napja, ezért inkább a vámra gyanakszom amit a japán ír.
-
lililááá
tag
válasz jimmyke_92 #52320 üzenetére
faspeed-es csomag 9 nap,most hozta a postás.
-
endredid
újonc
Szerintetek a SGpostal mennyi ido alatt er M.orszagra a rendelt termék? A legutolsó infom hogy 2015.01.18-an celorszagba elkuldve..
-
El_Diablo
tag
válasz tankraid #52323 üzenetére
Ha kardot akarsz venni akkor semmi. Utald át a pénzt és várd a kardodat. Csak az alapkérdést nem értem: ugyanis ha banki átutalással fizetsz akkor feltételezem, hogy magyar nyelvű az e-bankod. A fogadó oldal német. Akkor miért is kell angolul a "közlemény" kifejezés?
-
maj-viktor
őstag
http://homar.blog.hu/2015/01/23/pellenger_banggood_com
"A terméket megrendeltem, bankkártyával ki is fizettem"Hülyeségre nincs orvosság!
Bár nem csodálkozok, olyan ostoba emberek vannak, akik nem tudják a különbséget, bankkártyás fizetés / banki utalás / PayPal fizetés között
(azoknak előnyeit - hátrányait... és én sem magamtól sz*ptam ki, hanem utánakérdeztem / utánaolvastam)
És ha minden helyen, ahol "rendelés külföldről" a téma és kikötik, hogy külföldi vásárlás esetén csak PAYPAL, talán hallgatok rá és ha nem értem az előnyét, akkor megkérdezem miért jobb a PayPal... De őszintén ezek reménytelenek, hisz a szomszéd pistike is Kínából rendel mindent, mostmajd én is megmutatom hogy kell és megadom a bankkártya adataimat...JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz maj-viktor #52332 üzenetére
Ugyanazt tudom mondani itt is mint ott: Adatszivargas barhol elofordulhat. Egyebkent meg pl haverom Ali-n sem vesz semmit mert kartyaval lehet csak fizetni.... s te?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
maj-viktor
őstag
válasz wwenigma #52333 üzenetére
Én már szinte napi / heti szinten vásárolok neten / külföldről / ali-ról...
Megoldás: WEBKÁRTYA!
(erről aztán lopkodhatják a pénzt, ha egyszer 1.000 Ft-nál több csak nagyritkán van rajta, mert vásárlás előtt utalom át a főszámláról)[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
nagyúr
válasz maj-viktor #52332 üzenetére
már bocsánat: baromság
honnan veszi, hogy a banggood miat próbáltak a kártyájával vásárolni
amíg nem voltak kínai webshopok, akkor is voltak ilyen esetek"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz El_Diablo #52337 üzenetére
amíg nem volt paypal-em, addig simán bankkártyával vásároltam, sokszor, kínaiaktól meg a világban sok szolgáltatást (programok, voip előfizetés, stb), soha nem lopták el az adataimat, és ismerőseim között sem volt egyetlen egy eset sem
nem is ez a lényeg, hanem honnan veszi, hogy pont a banggood?
nem a bangit akarom védeni, de ez igy nem bizonyít semmit
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
axxxl
csendes tag
válasz peter.taylor #52211 üzenetére
Az én holland postás csomagom is 7. napja indult el Hollandiából. Úgy látom szinte mindenkinek 1-2 nap volt a Hollandia Magyarország út.
Két nappal később rendeltem az Aliról sima kínai postával, az ma megérkezett. -
tankraid
aktív tag
-
RVR400
veterán
Még egy kis banggood adalék. Ugye most kaptam refundot. Annyi a lényeg, hogy egy WLToys upgrade kitet rendeltem L959-hez. Nos, ebből csak a motor nincs meg, a többit majd küldik, ennek az árát meg visszaadták- Az oldalukon a cucc magában 30.69 USD, ehhez képest 26.28 USD refundot adtak. Szerencsére pont most zárult le egy vitám velük, amiért legutóbb mást küldtek, mint amit rendeltem, de mivel több tétel volt a rendelésben (40 USD értékben), de a visszaküldött cucc csak kb a 60%-a (23 USD) volt, és a paypal visszautalta a teljes vásárlás összegét, így már én sem leszek korrekt, hogy a tévesen megítélt összeg közötti különbözetet visszaperkáljam nekik.
-
wolpertinger
csendes tag
válasz jimmyke_92 #52287 üzenetére
Szia!
Ha nincs vám:
2015.01.10
10:35 (HONG KONG)
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele / Item accepted
2015.01.14
10:24
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2015.01.23
12:26
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2015.01.23
20:32
Küldemény információ:
Kézbesítésre továbbítva / Forwarded for delivery“Ha természetes módon élsz, sosem leszel szegény, de ha a képzelgések szerint, sosem leszel gazdag.”
-
wolpertinger
csendes tag
Voltatok már olyan szituban, hogy rendeltetek az ebayről (UK) 5 nap itt volt a csomag, és 13 nap múlva az eladó visszautalta a pénzt mert azt írta biztos eltünt a csomag. Magyarul küldött 21GBP értékben egy csomagot freebe. Nem igazán értettem őt.
“Ha természetes módon élsz, sosem leszel szegény, de ha a képzelgések szerint, sosem leszel gazdag.”
-
Bozek
nagyúr
válasz wolpertinger #52349 üzenetére
Akkor most szépen írj az eladónak egy bocsánatkérő levelet és kérdezd meg, hogy miként tudod eljuttatni hozzá a pénzt.
Annyi történt, hogy elküldte a csomagot és 21 GBP esetében még nem igazán szoktak TN-t adni, szóval nem volt nyomkövetés. Amikor megkaptad, nem jeleztél vissza (erre való a Feedback eBay-en), amiből ő arra következtetett, hogy nem érkezett meg a csomag.
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest