Új hozzászólás Aktív témák

  • zsiz

    őstag

    válasz Arween #50743 üzenetére

    Én geekbuyingról rendeltem egy telefont dec. 4.-én. Akkor volt még 22 óra az 55%-os akcióból. Mikor letelt az akció, valahogy újraindult a számláló.. :D kíváncsi vagyok milyen lesz, ha egyszer megkapom... ha hozza azt amit a leírás mutatott, akkor eltekintve attól hogy akciós volt vagy nem, jó kis teló lesz :)

    más:
    trackitonline szerint a csomagom (a fentebb említett telefon) "Into customs" dec. 29.-e óta. Magyar posta szerint még csak beérkezett az országba, szintén dec. 29. dátummal. Most akkor vámon van? Vagy csak lesz? Vagy nem lesz? Ilyenkor még nem tuti, hogy fizetek, igaz? Szóval ha épp jófejek vagy csak épp nincs kedvük annyit dolgozni, akkor csak továbblökik a csomagot és mindenki jól jár (főleg én)? :D Meddig ülnek rajta általában? Levelet, sms-t, semmit nem kaptam még tőlük. (Egyénként 83$ a telefon, szóval csak áfa jön rá, ha jön, igaz?)

    Jó lenne ha valahol egyértelműen le lennének írva ezek a kifejezések, hogy most akkor melyik pontosan mit is jelent :D Sajnos nem találtam ilyesmit.

    Egyébként én is nézegettem lenovo (szándékosan kisbetűvel) telefont ali-n. De kis keresgélés után lemondtam róla, mert vagy a hirdetés képe, leírása nem stimmelt az eredeti Lenovo telefonéval, vagy a kép valóban eredeti telóról volt, csak épp teljesen más típusszámmal hirdette.

    Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Új hozzászólás Aktív témák