Új hozzászólás Aktív témák

  • Hintalow

    senior tag

    válasz Guszti007 #4099 üzenetére

    Egy lépéssel jobb kb, mint az abszolút lehúzásra épülő kamu kínai oldalak (jobban felépített, több rajta a tartalom, illetve találtam pár olyan tapasztalatot, akik meg is kapták amit rendeltek)
    Viszont ettől még nem kevésbé kockázatos mert:
    - abból a pár véleményből amit találtam, több olyan volt, hogy nem érkezett meg/megérkezett de kritikán aluli minőségű kínai gagyi volt (kis kitérő: ugye azt véletlenül sem gondolja senki, hogy egy ilyen oldalról eredeti terméket kap? ami egy ilyen oldalról történő rendelés legjobb kimenetele lehet, hogy egy viszonylag jó minőségű, tehát többé kevésbe használható koppintással leszel gazdagabb)
    - Ami a fő probléma náluk: nincs paypalra, vagy hasonló pénzközvetítőre lehetőség. Tehát mit is tudsz tenni, ha nem kapsz semmit/használhatatlan dolgot kapsz? western unionnál kb bárki felveheti a pénz egy okmánnyal, utalásnál pedig csak akkor tud a bankod segíteni baj esetén, ha a számlán ahová ment a pénz, van mit visszaszedni.

    Röviden ebay/amazon/dealextreme/aliexpress esetleg, illetve a többi ajánlott oldal (attól függően, mit akarsz rendelni) amik pl ebben a topicban is felmerülnek.

    Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.

Új hozzászólás Aktív témák