Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz bbkbarbar #34678 üzenetére

    Bocs, hogy leszóllak, de "vámhatározat kiadva" státusz után 2-5 munkanap míg kézbesíteni szokták... és te akkor a 2.munkanapba vagy! (miért akarsz panaszt tenni!? Hogy nem veszik előrébb a te csomagodat!? A másik 1000db-al ellentétbe!? SIC! csúnya vámos bácsi - micsoda dolog, hogy a tiéd nem elsőbbségivel jön! SIC!)

    Remélem érződik az irónia... amúgymeg, ha türelmetlen vagy... DHL és 1-1,5hét alatt a kezedbe van a világmásik feléről a csomag, minden papírügyintézéssel együtt! (mit vársz egy "állami cégtől"?)

    Azaz 1.500 Ft-amit meg sokat kifogásoltok, had ne mondjam, hogy azért dolgozik neked valaki, aki feldolgozza az e-maileket, aztán egy ajánlott levelet is feladnak neked benne a vámolási infókkal, szóval ha ezeket összeadnád vagy végig gondolnátok, akkor rájönnétek, mi is az a +1.500 Ft! Ha meg sokallod, menj be és vámoltasd le te magad - egyedül a csomagodat... biztos vagyok, hogy többe fog fájni!

    (persze nekem is sokszor a tököm tele van a posta lassúságával, de azért reálisan átpróbálom látni a helyzetüket, és pl. hogy napi több ezer csomagjuk van)

    Most ma meglepetésem pl. ez volt:
    2014-05-19 10:51 Célországba megérkezett és most hozta / adta át a postás ezt a csomagomat... (2nap)
    Múltkor meg ugyanígy hétfői dátummal jött be az országba és csak következő hét kedd-re kaptam meg... (8nap)

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák